Πεθαίνω Για Σένα

Πεθαινω Για Σενα

Παραγωγή: 2009  |  Διάρκεια 0'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Νίκος Καραπαναγιώτης

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Ράντου, Φάνης Μουρατίδης, Σήφης Πολυζωίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μάρθα Καραγιάννη

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Μια 'τυπική' ελληνική οικογένεια με τα συνήθη προβλήματα επικοινωνίας, αναστατώνεται από ένα ερωτικό τρίγωνο, που ίσως τελικά προκύψει... τετράγωνο. Η μητέρα (Ελένη Ράντου) είναι μια πρώην χορεύτρια, που διδάσκει ταγκό σε σχολή χορού την ώρα που ο έφηβος γιος της (Σήφης Πολυζωίδης) ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα. Ο πατέρας (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας τροχονόμος με έφεση στη στιχουργική βρίσκει τη πηγή της έμπνευσής του στον αντίζηλό του και εραστή της γυναίκας του. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η κουφή γιαγιά (Μάρθα Καραγιάννη) που ζει αγκαλιά με το κινητό της, είναι ίσως η μόνη που ακούει την 'καταιγίδα' που έρχεται μαζί μ' ένα απροσδόκητο θάνατο.

Το «Πεθαίνω Για Σένα» συνεχίζει στο δρόμο που άνοιξαν τα «Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο» και «Μόλις Χώρισα», επαναφέροντας στο προσκήνιο την επιτυχημένη πρακτική της μεταφοράς θεατρικών έργων στην μεγάλη οθόνη. Το «Πεθαίνω Για Σένα» βασίζεται στο θεατρικό 'Μαμά Μην Τρέχεις' που έγραψε η Ελένη Ράντου και ανέβηκε για τρεις συνεχόμενες σαιζόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το διάστημα 2002-2005.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 29-01-2009  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.