Ριζότο

Ριζοτο

Παραγωγή: 2000  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα

Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Ματσούκα, Αννα Μάσχα, Κλέων Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελένη Γερασιμίδου

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η Ευγενία (Αννα Μάσχα) είναι φωτογράφος και η Βίκυ (Δήμητρα Ματσούκα) στυλίστρια. Και οι δύο παντρεμένες με παιδιά. Ζούνε σΑ ένα συνεχές τρέξιμο προσπαθώντας να συνδυάσουν καριέρα, σεξ και παιδιά. Οι άντρες τους, ο Φίλιππος (Κλέων Γρηγοριάδης) και ο Μανόλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), θέλουν πολύ να τις βοηθάνε αλλά δυστυχώς" δεν έχουν ποτέ χρόνο. Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις οι καβγάδες γίνονται απανωτοί. Για να κάνουν μια νέα αρχή, η ΒΙΚΥ και η ΕΥΓΕΝΙΑ αναγκάζονται να συμμαχήσουν για να τα βγάλουν πέρα. Έτσι, μαζί με τα παιδιά τους, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Με έκπληξη διαπιστώνουν ότι η ζωή τους γίνεται εντυπωσιακά πιο εύκολη. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ο ΜΑΝΟΛΗΣ όμως αντιδρούν άμεσα στη νέα κατάσταση και συμμαχούν κι αυτοί με τη σειρά τους. Καταφέρνουν να βρουν χρόνο και καταστρώνουν πολυμήχανα σχέδια για να ξαναφέρουν τις δύο οικογένειες στην "κανονική" τους μορφή. Στην πορεία όμως, τα πράγματα μπερδεύονται σε πολλά επίπεδα και κυρίως" στο ερωτικό. Ίσως τώρα που οι άντρες αποφάσισαν να δράσουν να είναι πλέον αργά.

Η ΑΟλγα Μαλέα επιστρέφει δριμύτερη μετά τον Οργασμό της Αγελάδας και την Διακριτική Γοητεία των Αρσενικών. Για μία ακόμα φορά καταπιάνεται με το θέμα των σχέσεων και τη θέση της γυναίκας. Είναι όμως η ιδέα μας ότι κάποιο λάθος έγινε στην εκτέλεση της" συνταγής;

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 03-11-2000  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.