Cradle 2 The Grave

Κύκλος Θανάτου

Παραγωγή: 2003  |  Διάρκεια 101'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Andrzej Bartkowiak

Πρωταγωνιστούν: DMX, Jet Li, Mark Dacascos, Anthony Anderson, Tom Arnold

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Ο Tony Fait είναι ο αρχηγός μιας απόλυτα πιστής συμμορίας ληστών, που φέρνει σε πέρας τις δουλειές που αναλαμβάνει. Σημαντικό ρόλο στη ζωή του παίζει η μικρή του κόρη, Vanessa. Μετά από μια δύσκολη ληστεία θα αποκτήσει μια ποσότητα από μαύρα διαμάντια. Το σπάνιο αυτό λάφυρο θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Su Duncan, ένα μυστικό πράκτορα της Ταϊβανέζικης κυβέρνησης, ο οποίος έχει αναλάβει να βρει αυτούς τους πολύτιμους λίθους. Ο Su δεν σταματά πουθενά στην προσπάθειά του να βρει τα διαμάντια και παράλληλα να εκδικηθεί τον πρώην συνέταιρό του Ling. Ο Ling θα απαγάγει την μικρή Vanessa για να εκβιάσει τον Tony Fait και να αποσπάσει τους πολύτιμους λίθους. Ο Tony Fait θα καταλήξει να συνεργαστεί με τον Su Duncan για να καταφέρει να ξεφύγει και να βρει την κόρη του.

Ακόμη ένας ράπερ που προσπαθεί να γίνει ηθοποιός (ο άγνωστος στην Ελλάδα DMX) μας φέρνει ακόμα μια προβλέψιμη περιπέτεια. Κινούμενη στα πλαίσια της μόδας των τελευταίων ετών το Cradle 2 The Grave περιέχει μια καλή δόση ανατολικών πολεμικών τεχνών με τον μαιτρ που είδους Jet Li στον ρόλο του Su Duncan. Όπως συνήθως το σενάριο προσπαθεί να δομήσει τις απαραίτητες ανατροπές χωρίς όμως να πετυχαίνει κάτι το αξιόλογο. Η ταινία ίσως να ικανοποιήσει τους φίλους του είδους αλλά και τους πιτσιρικάδες που μόλις τελείωσαν το σχολείο (και δεν ενδιαφέρονται για το τι ταινία θα δούν). Για τους υπόλοιπους σύντομα θα βρίσκεται στα ράφια των videoclub.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 20-06-2003  |  Διανομή: Warner-Roadshow  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.