Rohtenburg

Ρότενμπουργκ Ο Κανίβαλος

Παραγωγή: 2006  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Martin Weisz

Πρωταγωνιστούν: Keri Russell, Thomas Kretschmann, Thomas Huber, Rainier Meissner, Angelika Bartsch

Κριτική: Αγγέλα Αϊδίνη

Η Katie, αμερικανίδα φοιτήτρια εγκληματολογίας στην Γερμανία, επιλέγει ένα περίεργο θέμα για την πτυχιακή της εργασία: την περίφημη υπόθεση του κανίβαλου Oliver Hagen -πραγματική ιστορία, που εξελίχθηκε στην Γερμανία πριν από κάποια χρόνια-, ο οποίος αναζήτησε μέσω του διαδικτύου ένα οικειοθελές θύμα, το οποίο και βρήκε. Καθώς προχωρά την έρευνά της η Katie παθαίνει εμμονή με το θέμα της, αρχίζει να μιμείται τον τρόπο ζωής του Hagen, ενώ τελικά συνειδητοποιεί ότι ο δολοφόνος δεν είναι τίποτα άλλο από την 'άλλη' πλευρά χιλιάδων κατά τα άλλα φυσιολογικών ανθρώπων.

Σκηνοθέτης του «Rohtenburg» («Grimm Love») είναι ο Βερολινέζος Martin Weisz, ο οποίος έχει γίνει γνωστός κυρίως για την δημιουργία μουσικών βίντεο για καλλιτέχνες όπως οι Korn, ο Puff Daddy, οι Nickelback και οι Crazytown. Η προβολή της ταινίας απαγορεύτηκε στην Γερμανία μετά από απαίτηση του Hagen, που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην φυλακή.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-06-2008  |  Διανομή: Ama Films  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.