Lilo And Stitch

Λίλο Και Στιτς

Παραγωγή: 2002  |  Διάρκεια 85'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Dean DeBlois & Chris Sanders

Πρωταγωνιστούν: Tia Carrere, David Ogden Stiers, Zoe Caldwell, Kevin Michael Richardson,

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Stitch, είναι ένα ξεχωριστό εξωγήινο πλάσμα, αποτέλεσμα του γενετικού πειράματος ενός επιστήμονα. Παρεπιπτώντως, είναι και ο Νο 1 καταζητούμενος στον Γαλαξία! Ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί φτάνει στη γη. Η μοναχική μικρούλα Lilo ζει στη Χαβάη και αναζητά ένα φίλο. Σε ένα κατάστημα κατοικίδιων θα βρει τον Stitch και θα τον συμπαθήσει νομίζοντας ότι είναι σκύλος. Η μικρή, θα καταφέρει να τον υιοθετήσει παρά τις αντιρρήσεις της μεγαλύτερης αδελφής της. Εκείνος έχει βρει το ιδανικό καταφύγιο μακριά από τους διώκτες του. Το νέο "κατοικίδιο" εγκαθίσταται στο σπιτάκι όπου μένουν οι δύο αδελφές, μόνες μετά τον θάνατο των γονιών τους, και σκορπάει το χάος, καταστρέφοντας πράγματα και σαμποτάροντας τις σχέσεις των κοριτσιών με τους άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά γίνονται όπως πάντα μέσα από κωμικές καταστάσεις αλλά και συγκινητικές στιγμές.

H Walt Disney παρουσιάζει το νεότερο δημιούργημά της, βασισμένο σε μια φρέσκια ιδέα. Το αποτέλεσμα είναι απλά συμπαθητικό και θα βρει το κοινό του στις ηλικίες κάτω των 14. Όπως πάντα δεν θα αφήσει ασυγκίνητους και τους μεγαλύτερους θεατές. Απλά από μια ηλικία και μετά είναι μάλλον κουραστικές οι επανειλημμένες αναφορές στην «οικογένεια», τη «φιλία» και τις άλλες αξίες της ζωής.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 25-10-2002  |  Διανομή: Prooptiki

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.