Joe Somebody

Ο Ατρόμητος Τζο

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 108'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: John Pasquin

Πρωταγωνιστούν: Tim Allen, Julie Bowen, Kelly Lynch, Greg Germann, Patrick Warburton

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Ο Joe είναι ένας καθημερινός άνθρωπος. Ανώνυμος εργαζόμενος σε μεγάλη επιχείρηση, διαζευγμένος, αισθάνεται την οργή να τον πνίγει όταν ο νταής του γραφείου τον εξευτελίζει μπροστά στη μικρή του κόρη. Το περιστατικό παρακινεί τον Joe να ξεκινήσει μια προσπάθεια με στόχο να πάρει τη ρεβάνς από το νταή Mark. Αρχίζει μαθήματα καράτε -και όχι μόνο- από έναν ξεπεσμένο σταρ ταινιών βΑ διαλογής. Στη συνέχεια αποφασίζει ανάπλαση της εμφάνισής του. Καινούργια κόμμωση και καινούργια ρούχα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα: γίνεται δημοφιλής στο γραφείο, ανανεώνεται το ενδιαφέρον της πρώην γυναίκας του και κυρίως έρχεται η πολυπόθητη προαγωγή για την οποία είχε αγνοηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Η νέα κατάσταση πραγμάτων είναι το λιγότερο «μεθυστική» για τον Joe. Όμως, η κόρη του τού ξεκαθαρίζει ότι τον προτιμούσε όπως ήταν και την ίδια άποψη συμμερίζεται η συνάδελφός - και ερωτικός στόχος - του, Meg. Καθώς η αναμέτρηση με τον Mark πλησιάζει, ο Joe είναι αποφασισμένος να αποδείξει στη Meg, στην κόρη του και σε όλους ότι ο ασήμαντος κύριος που κάποτε ήξεραν, είναι κάποιος που πρέπει να τον υπολογίζουν.

O Tim Allen έγινε γνωστός από την κωμωδία στην τηλεόραση. Με εξαίρεση το Big Trouble οι κινηματογραφικές του επιλογές δεν σημείωσαν ποτέ μεγάλη αποδοχή. Το Joe Somebody δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, ειδικά στη χώρα μας. Μια χαλαρή κωμωδία, χωρίς μεγάλες εξάρσεις. Προσφέρεται για ένα ήρεμο απόγευμα, όχι όμως απαραίτητα σε σκοτεινή αίθουσα" ίσως μετά από μερικούς μήνες μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης είτε σε Video είτε σε DVD.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 18-10-2002  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.