Heartbreakers

Καρδιοκατακτητές

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 120'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: David Mirkin

Πρωταγωνιστούν: Sigourney Weaver, Jennifer Love Hewitt, Gene Hackman, Ray Liotta, Jason Lee

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η Max είναι όμορφη και γοητευτική. Είναι ο τύπος της γυναίκας για την οποία οι άντρες ξετρελαίνονται. Είναι όμως και μια γυναίκα με μυαλό αφού παντρεύεται πλούσιους άντρες με σκοπό να τους χωρίσει και να καρπωθεί την διατροφή. Αυτό το καταφέρνει πιάνοντάς τους επΑ αυτοφώρω με άλλες γυναίκες. Μα πως είναι δυνατόν όμως κάθε φορά να την κερατώνουν οι σύζυγοί της; Είναι απλό. Γι αυτό φροντίζει η όμορφη συνεργός της, ένα άτομο που είναι αρκετά σαγηνευτικό ώστε να τους τραβήξει την προσοχή. Η δεύτερη αυτή γυναίκα δεν είναι άλλη από την Page, την κόρη της. Η πρωτότυπη αυτή συμμορία έχει βάλει στο στόχαστρο τον καπνοβιομήχανο William B. Tensy. Τα σχέδιά τους όμως θα ανατραπούν όταν η Page θα πάθει το αδιανόητο: θα ερωτευτεί.

Είναι απορίας άξιο γιατί τέτοιες κωμωδιούλες της προκοπής μένουν στα συρτάρια πάνω από ενάμισι χρόνο να προβληθούν. Η Sigourney Weaver ξεδιπλώνει το κωμικό της ταλέντο και δεν τα πάει κιΑ άσχημα. Κωμωδία καταστάσεων λοιπόν με τον Gene Hackman στο ρόλο του θύματος και την Jennifer Love Hewitt στο ρόλο της καυτής και προκλητικής Page. Χωρίς να βάζει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές η ταινία καταφέρνει το σκοπό της: να βγάλει γέλιο δηλαδή. Είναι καλή επιλογή για τα θερινά σινεμά (όσα είναι ακόμα ανοιχτά) και όχι μόνο.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 06-09-2002  |  Διανομή: Artfree  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.