Impostor

Διπλή Ταυτότητα

Παραγωγή: 2002  |  Διάρκεια 106'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Gary Fleder

Πρωταγωνιστούν: Gary Sinise, Madeleine Stowe, Vincent DΑOnofrio, Tony Shalhoub, Tim Guinee

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Βρισκόμαστε στο 2079. Η γη βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με μια εξωγήινη δύναμη για πάνω από δέκα χρόνια. Ο Spencer Olham είναι ένας σπουδαίος επιστήμονας που εργάζεται για την κυβέρνηση. Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του και την όμορφη σύζυγό του. Η τελευταία του ανακάλυψη υπόσχεται να σώσει τον πλανήτη. Πριν όμως προλάβει να την ολοκληρώσει κατηγορείται για κατασκοπεία. Ξαφνικά γίνεται ο νούμερο ένα καταζητούμενος. Τον θεωρούν κατάσκοπο των εξωγήινων και εξαπολύουν ένα ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν. Τώρα ο Spencer βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση. Θα πρέπει να καταφέρει να αποδείξει στη μυστική αστυνομία την ταυτότητά του έγκαιρα ώστε να προλάβει να ολοκληρώσει τις έρευνές του και να σώσει την ανθρωπότητα. Αυτό όμως είναι δύσκολο καθώς βρίσκεται και ο ίδιος σε σύγχυση για το ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα.

Το Impostor είναι ένα φουτουριστικό θρίλερ βασισμένο σε μια ιστορία γραμμένη το 1953 από τον Philip K. Dick συγγραφέα των "Blade Runner" και "Ολική Επαναφορά". Σκηνοθέτης είναι ο Gary Fleder (Don't Say A Word και Kiss The Girls). Μην περιμένετε ένα νέο Blade Runner. Ο Gary Sinise δεν αντέχει στη σύγκριση απέναντι στον Harisson Ford. Το πρόβλημα όμως δεν είναι στον πρωταγωνιστή αλλά στην ίδια την ιστορία η οποία πάσχει σε μερικά σημεία. Το σίγουρο είναι ότι η ταινία θα εκτιμηθεί σίγουρα από τους φίλους της επιστημονικής φαντασίας. Οι υπόλοιποι θεατές θα την ξεχάσουν πιθανότατα μέσα σε μερικές ημέρες.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 02-08-2002  |  Διανομή: Warner-Roadshow

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.