Κι Αυριο Μερα Είναι

Κι Αύριο Μέρα Είναι

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 87'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Δώρα Μασκλαβάνου

Πρωταγωνιστούν: Tαμίλα Κουλίεβα, Στέφανος Καραντινάκης, Εύα Βλαχάκου, Μηνάς Xατζησάββας,

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η Αλεξάνδρα περιπλανιέται στην πρωτεύουσα προσπαθώντας να βρει ένα σπίτι να νοικιάσει για να μείνει αυτή και ο γιος της. Στην προσπάθειά της θα χρειαστεί να χτυπήσει πολλές πόρτες στην Αυγουστιάτικη Αθήνα όλη μέρα. Θα συναντήσει άγνωστους ανθρώπους ποικίλων τάξεων, ηλικιών, συμπεριφορών, αισθημάτων. Θα διεκδικήσει, θα υπομείνει και θα εμπιστευτεί. Οι απροσδόκητες τυχαίες συναντήσεις θα της μάθουν τη χαρά τού να μπορείς να ξεκινάς τη ζωή σου απΑ την αρχή, να βρίσκεις δύναμη, να αυτοσχεδιάζεις ασταμάτητα.

Το ΚιΑ Αύριο Μέρα είναι, ανήκει μάλλον στην κατηγορία των Road movie. Είναι όμως λίγο διαφορετικό από κλασσικά φιλμ του είδους μιας και δεν περιγράφει κάποιο μακρινό ταξίδι, αλλά μια περιπλάνηση στην Αθήνα τον Αύγουστο. Πρόκειται για την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους της Δώρας Μασκλαβάνου, που προβλήθηκε στο πρόσφατο 42ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Εκεί άφησε θετικές εντυπώσεις, χωρίς να ενθουσιάσει. Αρτια και προσεγμένη η ερμηνεία της Ταμίλα Κουλίεβα στον πρώτο ρόλο ενώ σπουδαίος είναι και ο πιτσιρικάς Στέφανος Καραντινάκης στο ρόλο του γιου της.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 02-08-2002  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.