Crush

Το Κλαμπ Των Στερημένων Γυναικών

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 110'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: John McKay

Πρωταγωνιστούν: Andie MacDowell, Imelda Staunton, Anna Chancellor, Kenny Doughty, Bill Paterson

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Σε μια κωμόπολη της Αγγλίας, τρεις σαραντάρες φίλες συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα στο 'sad Fuckers ClubΑ, με σκοπό να διασκεδάσουν αλλά και να ψηφίσουν την πιο" αξιολύπητη της περασμένης εβδομάδας! Η Kate είναι η σαραντάρα διευθύντρια του τοπικού σχολείου επιτυχημένη στη δουλειά της και αξιοσέβαστη από την τοπική κοινωνία. Κάποια στιγμή γνωρίζει τον Jed, έναν 25χρονο πρώην μαθητή της με τον οποίο καταλήγει να κάνει έρωτα. Αν και η Kate μοιράζεται με τις φίλες της όλα τα μυστικά αυτή τη φορά ντρέπεται να ομολογήσει πόσο ευτυχισμένη νιώθει. Όταν εκείνες θα το υποψιαστούν αποφασίζουν να αντεπιτεθούν με κάθε μέσο! Ανάμεσα στα εργαλεία που θα επιστρατεύσουν: τσιγάρα, ποτά και σοκολάτες. Τελικά όμως η σχέση της Kate να μην είναι τόσο επιπόλαια όσο δείχνει.

Το Crush είναι μια κλασσική Βρετανική κομεντί. Με χιούμορ, εξυπνάδα αλλά και ερωτικό στοιχείο, χωρίς όμως να φτάνει στο χυδαίο. Παρόλα αυτά δεν καταφέρνει να απογειωθεί, στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητα της Andie MacDowell. Η ταινία θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα, όσες (και όσους) αναζητούν μια διέξοδο στα θερινά σινεμά τώρα που ξεκινά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών 2001.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 31-05-2002  |  Διανομή: Prooptiki  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.