Not Another Teen Movie

Όχι Αλλη Μια Χαζοαμερικάνικη Ταινία

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 119'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Joel Gallen

Πρωταγωνιστούν: Chris Evans, Chyler Leigh, Mia Kirshner, Jaime Pressly, Cody McMains

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για το Κολέγιο Τζον Χιουζ. Η ομάδα ποδοσφαίρου πάτωσε, μια τουαλέτα προσγειώθηκε μέσα στην τάξη των Αγγλικών, πολλοί μαθητές τραυματίστηκαν ενώ άλλοι έφαγαν «χορταστικές» χυλόπιτες. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα γεγονότα, στον κλασσικό αποχαιρετιστήριο χορό της χρονιάς η κατάσταση ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο. Η Janey Briggs είναι μια φιλόδοξη καλλιτέχνης που είναι στο περιθώριο από τους συμμαθητές της, λόγω της συντηρητικής της εμφάνισης. Από την άλλη, ο Jake Wyler είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου. Εκείνος θα βάλει ένα άσκοπο στοίχημα με τους φίλους του ότι μπορεί να μεταμορφώσει την Janey στην πριγκίπισσα του αποχαιρετιστήριου χορού.

To Not Another Teen Movie προσπαθεί να σατιρίσει τις γνωστές νεανικές ταινίες όπως American Pie, 10 Things I Hate About You, She's All That, Clueless και όχι μόνο. Μην περιμένετε πρωτοτυπία, αλλά να είστε σίγουροι για τυπικές κολέγιο-καταστάσεις, στερεότυπες προσωπικότητες Αμερικάνων εφήβων, χοντροκομμένα αστεία και απανωτές κλισέ ατάκες. Στα θετικά στοιχεία της ταινίας είναι σίγουρα και το soundtrack το οποίο καταφέρνει να ξεχωρίσει. Δεν πρόκειται για αριστούργημα, αλλά σίγουρα είναι μια τυπική επιλογή για την καλοκαιρινή σαιζόν που ξεκινά.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 24-05-2002  |  Διανομή: Prooptiki  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.