Where The Heart Is

Αγγιγμα Καρδιάς

Παραγωγή: 2000  |  Διάρκεια 120'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Matt Williams

Πρωταγωνιστούν: Natalie Portman, Ashley Judd, Dylan Bruno, Stockard Channing, Joan Cusack

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

H Novalee Nation (Natalie Portman) είναι μια 17χρονη που είχε την ατυχία να μείνει έγκυος. Αποφασίζει να φύγει από την πόλη της στο Tennessee μαζί με τον εγωιστή φίλο της Willie Jack (Dylan Bruno) για να πάνε στην California. Όταν σταματούν στο super market μιας μικρής πόλης για τις «φυσικές τους ανάγκες» η Novalee ανακαλύπτει ότι ο φίλος της, την έχει εγκαταλείψει στη μέση του πουθενά. Είναι πλέον μόνη με μόνο $5,55 στην τσέπη της. Εκείνη αναγκάζεται να μείνει μέσα στο super market όπου ζει με ένα παράξενο τρόπο. Όταν τελικά φέρνει στον κόσμο το μωρό της γίνεται ένα είδος celebrity της περιοχής. Μέσα στα επόμενα χρόνια η Novalee αποκτά μα παράξενη οικογένεια, η οποία τη βοηθά να γίνει επιτυχημένη και δυνατός χαρακτήρας"

Ομολογούμε ότι το σενάριο είναι αρκετά πρωτότυπο και μας προκάλεσε την περιέργεια. Στηρίζεται στις μπλεγμένες «αλληλεπιδράσεις» των πρωταγωνιστών, που με μοναδικές ανατροπές καθορίζουν τη μοίρα της ηρωίδας μας. Η Natalie Portman δείχνει να έχει όρεξη για δουλειά με τρεις ταινίες σε μία σαιζόν. Μετά το Episode I που την έφερε στο προσκήνιο ακολούθησε το Anywhere but here όπου βρέθηκε στη σκιά της μεγάλης Suzan Saradon. Τώρα έρχεται στον πρώτο ρόλο του Where the heart is για να μας δείξει ότι «σπίτι» είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σου. Δίπλα της παίζει και η επίσης ανερχόμενη Ashley Judd.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 29-06-2001  |  Διανομή: Σπέντζος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.