Return To Neverland

Πήτερ Παν - Επιστροφή στη Χώρα του Ποτέ

Παραγωγή: 2002  |  Διάρκεια 72'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Robin Budd & Donovan Cook

Πρωταγωνιστούν: Harriet Owen, Blayne Weaver, Corey Burton, Jeff Bennett, Kath Soucie

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η δωδεκάχρονη Jane είναι η κόρη της Wendy, πρωταγωνίστριας στην θρυλική ταινία Peter Pan του 1953. Η Jane ζει με τη μητέρα της και τον αδερφό της Danny στο Λονδίνο. Τα βιώματα από τον ΒΑ Παγκόσμιο Πόλεμο, την έχουν ωριμάσει πρόωρα. Η Jane δεν έχει πια διιάθεση για παιχνίδια ή παραμύθια, όπως τα υπόλοιπα παιδία της ηλικίας της. Αυτό όμως θα αλλάξει όταν ο Captain Hook την απάγει και την μεταφέρει στη Χώρα του Ποτέ (Neverland). Η απαγωγή αυτή έγινε από παρεξήγηση, γιατί ο Hook νομίζει ότι η Jane είναι η Wendy και θέλει να την χρησιμοποιήσει ως δόλωμα για να πιάσει τον Peter Pan. Εκείνος όμως θα τη σώσει και στη συνέχεια θα της αποκαλύψει τις ομορφιές της χώρας του ποτέ. Όταν η Jane θα επιθυμήσει το σπίτι της, θα μάθεί ότι ο μόνος τρόπος είναι" πετώντας! Και για να πετάξει, πρέπει πρώτα να το πιστέψει.

Να και ένα sequel διαφορετικό από τα άλλα. H ταινία Return to Neverland, είναι η επιστροφή του Peter Pan. Μια ταινία που σίγουρα απευθύνεται σε θεατές κάτω των 12 χρονών. Όσο για το αν θα τους αρέσει, φοβάμαι ότι δεν έχω γνώμη, έχοντας περάσει κατά πολύ την ηλικία αυτή :-)

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 19-04-2002  |  Διανομή: Prooptiki  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.