Cry_Wolf

Cry Wolf

Παραγωγή: 2005  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jeff Wadlow

Πρωταγωνιστούν: Ethan Cohn, Julian Morris, Lindy Booth, Jon Bon Jovi, Sandra McCoy

Κριτική: Νικόλας Γρηγορίου

Το Cry Wolf είναι ακόμη ένα τυπικό νεανικό θρίλερ όπου μια ομάδα φοιτητών προσπαθεί να παίξει το γνωστό παιχνίδι ΑδολοφόνοςΑ με παίχτες ολόκληρο το πανεπιστήμιο. Μια δολοφονία φοιτήτριας και η προσπάθεια από την αστυνομία να συλλάβει τον δολοφόνο δίνει στην ομάδα των ηρώων της ταινίας την ευκαιρία να ΑπαίξουνΑ εις βάρος των συμμαθητών τους. Σύντομα όμως ο πραγματικός δολοφόνος εμφανίζεται μάλλον νευριασμένος και απειλεί να πάρει το αίμα του πίσω εκδικούμενος τους φοιτητές που προσπάθησαν να διακωμωδήσουν το Αέργο΄ του.

Το Cry Wolf ξεκινάει καλά αλλά σύντομα πέφτει στα κλισέ των παρομοίων ταινιών τρόμου. Οι φοιτητές είναι μια κλασσική ομάδα από όλα τα στρωματά (πλούσιοι, φτωχοί, ξένοι, υπερσεξουαλικοί, party animals) ενώ την παράσταση κλέβουν οι πρωταγωνιστές Julian Morris ως Όουεν, ο κλασσικός νεοφερμένος από άλλη χώρα και η μυστήρια Ντότζερ (Lindy Booth) που κρύβει από τους υπόλοιπους ένα μεγάλο μυστικό. Μετά το αρχικό σοκ από την εμφάνιση του Jon Bon Jovi ως έναν από τους καθηγητές της παρέας, η ταινία αναλώνεται στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους βγαίνουν από την μέση οι πρωταγωνιστές (καμία πρωτοτυπία σε αυτόν τον τομέα δυστυχώς) και στο αν θα προλάβουν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο ο οποίος πιστεύουν ότι είναι ένας από αυτούς.

Οι δυο πρωταγωνιστές τα καταφέρνουν στο δύσκολο έργο του να Αδείχνεις φοβισμένος και / ή μυστήριοςΑ ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι πάνω κάτω κομπάρσοι. Δεν υπάρχει λύκος εδώ, παρακαλούμε απομακρυνθείτε από τον χώρο ήρεμα και με τάξη.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-12-2005  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.