Riding In Cars With Boys

Τα Αγόρια Της Ζωής Μου

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 132'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Penny Marshall

Πρωταγωνιστούν: Drew Barrymore, Brittany Murphy, James Woods, Steve Zahn, Lorraine Bracco

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η Beverly DΑOnofrio είναι μια έφηβη στο Κονέκτικατ από εργατική οικογένεια, που λατρεύει τα βιβλία, τις σπουδές αλλά και τις" κοριτσίστικες τρέλες. Της αρέσει να πηγαίνει βόλτες με τα αυτοκίνητα των φίλων της. Σε μια από αυτές τις βόλτες τα πράγματα ξεφεύγουν με ένα αγόρι και καταλήγει" έγκυος. Ο πατέρας του παιδιού είναι ο Ray, ένα αγόρι που γνωρίζει ελάχιστα. Τελικά όμως αναγκάζεται να τον παντρευτεί, μετά από την πίεση των γονιών της. Οι συνθήκες για το γάμο αυτό δεν είναι οι ιδανικές. Ο Ray πίνει και καταλήγει στα ναρκωτικά ενώ η Beverly προσπαθεί να μεγαλώσει σωστά το παιδί της και να γίνει δεκτή σε κάποιο κολέγιο. Η ζωή της δεν είναι εύκολη παρέα με το "λάθος της ζωής της" όπως αποκαλεί το γιο της. Σύντομα όμως η Beverly θα αποφασίσει να αξιοποιήσει τη συγγραφική της ικανότητα για να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή της. Ένα βιβλίο με τίτλο" Riding in Cars With Boys: Confessions of a Bad Girl Who Makes Good.

Στην ουσία η ταινία είναι μια μεταφορά του βιβλίου της Beverly DΑOnofrio, προσαρμοσμένο βέβαια στις ανάγκες της μεγάλης οθόνης. Είναι μια ταινία δραματική στην ουσία της, που όμως διανθίζεται από κωμικά γεγονότα. Η ερμηνεία την Barrymore είναι απλά επαρκής στο ρόλο της ανώριμης, απογοητευμένης και ανήλικης μητέρας. Δυστυχώς δεν λείπουν οι υπερβολές στην ερμηνεία της. Την παράσταση κλέβει ο πιτσιρικάς που υποδύεται τον Jason Donofrio σε νεαρή ηλικία που στην ουσία έχει το μυαλό που λείπει από τη μητέρα του. Πειστικός είναι και ο Steve Zahn στο ρόλο του μέθυσου πατέρα, παρά το γεγονός ότι έχει τυποποιηθεί σε κωμικούς ρόλους. Το Riding in Cars With Boys είναι μια αξιοπρεπής δραματική ταινία που όμως χάνει στις λεπτομέρειες και υπάρχουν στιγμές που οι κωμικές ανάσες περισσότερο ενοχλούν παρά βοηθούν το κοινό και την ιστορία.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 18-01-2002  |  Διανομή: Prooptiki  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.