D-Tox

D-Tox

Παραγωγή: 2002  |  Διάρκεια 92'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jim Gillespie

Πρωταγωνιστούν: Sylvester Stallone, Charles Dutton, Polly Walker, Angela Alvarado, Tom Berenger

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

O Jack Malloy είναι απο εκείνους τους πράκτορες του FBI που κάποτε ήταν από τα καμάρια της υπηρεσίας. Όταν όμως ένας serial killer αρχίζει να δολοφονεί τους συνεργάτες του και την φίλη του εκείνος καταρρέει ψυχολογικά και το ρίχνει στο ποτό. Η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο του και τότε θα εισαχθεί σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης ειδικά για αστυνομικούς. Στην ουσία πρόκειται για ένα πρώην στρατηγείο από την εποχή του ψυχρού πολέμου στην παγωμένη περιοχή του Wyoming. Το τελευταίο αυτό καταφύγιο το διευθύνει ένας πρώην μπάτσος, ο Doc με τον βοηθό του τον Hank και τον ψυχίατρο της περιοχής. Ο Jack Malloy και οι εννέα άλλοι "φιλοξενούμενοι" του ιδρύματος θα πρέπει να ξεπεράσουν τις συνήθειές τους ενώ η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο μυστήρια. Οι πρώτοι θάνατοι όμως κάποιων φιλοξενουμένων στο ίδρυμα θα φέρουν τον Jack μπροστά στο παρελθόν του.

To D-Tox είναι μια μυστηριώδης ταινία. Όχι τόσο για το περιεχόμενό της, αλλά για την δική της ιστορία. Γυρίστηκε το 1999 και ακόμη δεν έχει κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ, Οι παραγωγοί θεώρησαν καλό να κάνουν πρεμιέρα πρώτα στην Ευρώπη και σε χώρες που ο πρωταγωνιστής Sylvester Stallone έχει περισσότερες συμπάθειες. Ίσως και να είναι μια δοκιμή για την ίδια την ταινία. Χαρακτηριστικό είναι ίσως το γεγονός ότι είναι το τρίτο διαφορετικό όνομα που επιλέχτηκε για την ταινία μετά τα Detox και Eye See You (από το I.C.U. = ενταντική μονάδα). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη είναι ο Jim Gillespie του "Ξέρω τι κάνατε πέρσι το καλοκαίρι" και εκτός από τον Sly πρωταγωνιστούν οι Robert Patrick, Tom Berenger, Kris Kristofferson. Όπως και να το κάνουμε το D-Tox δεν είναι καμία σοβαρή ταινία, αλλά παρόλα αυτά θαυμάζουμε τον Stallone που εξακολουθεί να προσπαθεί.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 04-01-2002  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.