Descongelante! - Chill Out

Chill Out

Παραγωγή: 2003  |  Διάρκεια 98'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Dunia Ayaso & Felix Sabroso

Πρωταγωνιστούν: Pepon Nieto, Candela Pena, Loles Leon, Ruben Ochandiano, Jose Angel Egido

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Ο Justo Santos είναι επίδοξος ηθοποιός που επιζεί δουλεύοντας στο καμπαρέ του αδελφού του. Η ζωή του Justo και της γυναίκας του Iris ζουν μια απλή ζωή χωρίς υψηλές απαιτήσεις, όμως όλα θα ανατραπούν όταν ένα βράδυ στο καμπαρέ θα εμφανιστεί ο πετυχημένος σκηνοθέτης Aitor. Τα πράγματα θα έρθουν έτσι ώστε ο Aitor να προτείνει στον Justo την ευκαιρία της ζωής του: τον πρώτο ρόλο σε μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή. Όλα θα ανατραπούν όμως όταν τη βραδιά που το συμβόλαιο θα υπογραφτεί, ο σκηνοθέτης πεθαίνει στο σπίτι του Justo και της Iris. Από το σημείο αυτό οι βασικοί ήρωες θα προσπαθήσουν να μπαλώσουν την κατάσταση"

To Descongelante! είναι μια ιδιαίτερη ισπανική ταινία, κινούμενη στα χνάρια του Αλμοδοβάρ. Συνδυάζει στοιχεία θρίλερ και κωμωδίας για να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που αξίζει την προσοχή μας παρά το μικρό του βεληνεκές.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 07-05-2004  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.