Scary Movie 3

Scary Movie 3

Παραγωγή: 2003  |  Διάρκεια 84'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: David Zucker

Πρωταγωνιστούν: Anna Faris, Charlie Sheen, Anthony Anderson, Pamela Anderson, Peter Boyle

Κριτική: Δημήτρης Βαρελάς

Η γνωστή σειρά κινηματογραφικής παρωδίας, επιστρέφει με το τρίτο μέρος της. Η διακωμώδηση γνωστών επιτυχημένων ταινιών της τελευταίας διετίας είναι πάλι εδώ, και ετοιμάζεται να χτυπήσει με νέα τρελά αστεία. Οι δύο ταινίες στις οποίες κυρίως βασίζεται το Scary Movie 3 είναι το The Ring και το Signs. Σε μικρότερες δόσεις βλέπουμε αποσπάσματα από τα: 8 Mile, The Matrix Reloaded, The Others και άλλα. Η δημοσιογράφος Cindy Campbell προσπαθεί να ερευνήσει και να συνδυάσει την ταυτόχρονη εμφάνιση περίεργων σχημάτων σε χωράφια και μίας βιντεοκασέτας που όποιος τη δει πεθαίνει μυστηριωδώς μετά από μία εβδομάδα" Απίστευτα γεγονότα και διαστρεβλώσεις πάνω σε ό,τι γνωρίζαμε, τρομερές ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου σε αναγκάζουν τουλάχιστον να χαμογελάσεις σε αρκετά σημεία της ταινίας. Η τρέλα των σεναριογράφων μεταφέρεται στο πανί και προκαλεί άφθονο γέλιο.

Στα δύο πρώτα μέρη του Scary Movie τη σκηνοθεσία και το σενάριο το είχαν αναλάβει οι αδελφοί Wayans. Εδώ αφήνουν τη σκηνοθεσία στον βετεράνο-expert του είδους David Zucker, που ουσιαστικά δημιούργησε το είδος αυτό της παρωδίας με το Airplane! και τα τρία Naked Gun. Το σενάριο καταφέρνει να περιέχει πολλά αναγνωρίσιμα σημεία από ταινίες, όμως όπως είναι φυσικό σε μία παρωδία δεν περιμένεις τόσο ένα συνεπές σενάριο, αλλά κυρίως καυτούς διαλόγους. Στο Scary Movie 3 παρελαύνουν μια σειρά πολλών γνωστών ηθοποιών. Στην οθόνη θα δείτε αρκετούς guest stars και άφθονα cameos. Φυσικά και τα αστεία είναι κλασικά αμερικάνικα, στα όρια του χαζοχαρούμενου. Όποιος όμως έχει δει τις ταινίες που σατιρίζονται, θα εντοπίσει αρκετά αστεία σημεία. Τουλάχιστον το χιούμορ είναι λίγο πιο έξυπνο και όχι εμετικό όπως στο δεύτερο μέρος της σειράς.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 05-03-2004  |  Διανομή: Warner-Roadshow  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.