Blair Witch 2

Το Βιβλίο των Σκιών: Blair Witch 2

Παραγωγή: 2000  |  Διάρκεια 90'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Joe Berlinger

Πρωταγωνιστούν: Tristan Skylar, Stephen Barker Turner, Jeffrey Donovan, Kim Director, Erica Leerhsen

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας Blair Witch Project σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν προβλήθηκε και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές. Εκατοντάδες περίεργοι κατέκλυσαν την περιοχή που διαδραματίζεται η ταινία αναζητώντας ένα ίχνος αλήθειας. Ο Jeff, ένας ντόπιος, μετατρέπει την εμμονή του για τη Μάγισσα του Blair σε επιχείρηση και πείθει μέσω Internet τέσσερα άτομα να ταξιδέψουν ως την πόλη του για μια ξενάγηση στα φημολογούμενα ως στοιχειωμένα λημέρια της Μάγισσας. Πρόκειται για δυο νέους που γράφουν βιβλίο για τη Μάγισσα του Blair, μια νεαρή μαθητευόμενη μάγισσα και μια φανατική οπαδός της gothic μουσικής. Μετά από μια παράξενη νύχτα οι πέντε κατασκηνωτές ξυπνούν αντικρίζοντας ένα σκηνικό καταστροφής. Δεν θυμούνται τίποτε από το προηγούμενο βράδυ και έτσι παίρνουν το δρόμο της επιστροφής προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη.

Πατώντας στην μεγάλη φιλολογία που ακολούθησε την πρώτη ταινία, η δεύτερη συνέχεια προσπαθεί να ικανοποιήσει τους φίλους του θρίλερ. Και αν την πρώτη φορά υπήρχε μια σημαντική μερίδα ανθρώπων που δεν τους άρεσε η ταινία, αυτή τη φορά οι άνθρωποι αυτοί θα είναι περισσότεροι. Η ταινία "βραβεύτηκε" πρόσφατα με το χρυσό βατόμουρο, σαν το χειρότερο sequel του 2000, και αυτό μάλλον λέει κάτι.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 11-05-2001  |  Διανομή: Odeon  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.