The Wedding Planner

Ο Γάμος του Εραστή μου

Παραγωγή: 2001  |  Διάρκεια 100'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Adam Shankman

Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson, Judy Greer, Justin Chambers

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η Mary Fiore είναι οργανώτρια γάμων. Δουλειά της είναι να ρυθμίζει τα πάντα ώστε η γαμήλια τελετή να είναι όπως ακριβώς τη φαντάζονται οι μελλόνυμφοι. Έχει τη λύση για οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά και στο γραφείο που δουλεύει έχει την περισσότερη "πελατεία". Στην προσωπική της ζωή είναι όμως άτυχη. Ο πατέρας της θέλει να τη δει να παντρεύεται, και γι αυτό της κανονίζει ένα ραντεβού στα τυφλά με τον Massimo. Περιττό να πούμε πως ο Massimo δεν αρέσει καθόλου στη Mary. Εκείνη έχει μπροστά της μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας της. Να οργανώσει το γάμο της πάμπλουτης Fran Donolly. Μια μέρα όμως πηγαίνοντας στη δουλειά έχει ένα ατύχημα, και ο παιδίατρος (!) Dr Steeve Edison της σώζει τη ζωή. Όταν τελικά παίρνει εξιτήριο, καταφέρνει να κλείσει ένα ραντεβού μαζί του. Η χημεία μεταξύ τους φαίνεται ιδανική. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Steeve είναι ο μέλλον σύζυγος της Fran, της οποίας το γάμο θα πρέπει να οργανώσει η Mary.

Ο οργανωτής γάμων είναι ένα επάγγελμα που δεν θα λέγαμε ότι γνωρίζουμε καλά (πάλι καλά αφού έτσι κρατιούνται τα έξοδα σε λογικά επίπεδα :). Η ιδέα του σεναρίου είναι έξυπνη και ευτυχώς δεν σταματά σε όσα σας περιγράψαμε παραπάνω. Η ταινία καταφέρνει να βγάζει και αρκετό γέλιο όχι μόνο από τις ατάκες αλλά και από τους επιτυχημένους δεύτερους χαρακτήρες. Περιττό να πούμε πως η Jennifer Lopez είναι αρκετά πειστική στο ρόλο της και θα λέγαμε ότι κλέβει την παράσταση. Η γεύση που μένει τελικά από το Wedding Planner είναι γλυκιά, και πιστεύουμε ότι αν σας αρέσουν οι κομεντί τότε θα περάσετε πολύ καλά.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 04-05-2001  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.