Better Than Sex

Καλύτερα κι από Σεξ

Παραγωγή: 2000  |  Διάρκεια 95'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Jonathan Teplitzky

Πρωταγωνιστούν: David Wenham, Susie Porter, Kris McQuade, Simon Bossell, Catherine McClements

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Ο Josh και η Cin γνωρίζονται σε ένα πάρτι, νιώθουν την ερωτική έλξη μεταξύ τους και αποφασίζουν να περάσουν μαζί την υπόλοιπη βραδιά. Ο Josh θα φύγει σε τρεις μέρες, δεν έχει τίποτα να χάσει, τίποτα να ρισκάρει" Όλα δείχνουν τόσο απλά. Οι δυό τους θα κάνουν έρωτα και δεν είναι υποχρεωμένοι να ξαναβρεθούν ποτέ. Είναι ενήλικες και ξέρουν τι θέλουν. Η βραδιά τελειώνει, η επόμενη μέρα οδηγεί στην επόμενη νύχτα και ό,τι έμοιαζε γρήγορο κι εύκολο, ξεφεύγει από τον έλεγχό τους! Σχεδόν με τρόμο, ο Josh και η Cin ανακαλύπτουν κάτι" περισσότερο από το σεξ! Θα μπορέσουν, όμως, να το παραδεχτούν και να ομολογήσουν ο ένας στον άλλον ότι υπάρχει κάτι" καλύτερο κι από το σεξ;

Το Better Than Sex αποτελεί την Αμερικάνικη αντιπρόταση στην καταπληκτικη "Πορνογραφική Σχέση" από τη Γαλλία. Η ταινία εκτυλίσσεται σχεδόν εξολοκλήρου στο διαμέρισμα της Cin ενώ εμβόλιμα οι πρωταγωνιστές και οι φίλοι τους μιλάν απευθείας στην camera σχετικά με το sex. Ο Jonathan Teplitzky περιγράφει με τον δικό του τρόπο το κλασσικό ρητό ότι "η αγάπη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις".

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 04-05-2001  |  Διανομή: Prooptiki

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.