The Little Alien

Η Μικρή Εξωγήινη

Κινούμενο Σχέδιο  |  Παραγωγή: 2022  |  Διάρκεια 85'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Amalie Naesby Fick

Πρωταγωνιστούν: Anders W. Berthelsen, Jesper Christensen Jesper Christensen, Peter Frodin, Bodil Jorgensen, Nicolaj Kopernikus

Κείμενο: Βαγγέλης Βίτσικας

Έφτασε επιτέλους η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών, και ο μικρός Allan είναι μόνος στο σπίτι του. Ωστόσο, o μεγαλύτερος σε ηλικία γείτονάς του , ο Helge, αναλαμβάνει να τον φροντίσει. Ο Helge έχει πάθος με το διάστημα, και πολύ σύντομα ο μικρός Allan θα βρεθεί μπλεγμένος στο σχέδιο του γειτονά του να έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους. Συγκεκριμένα του αναθέτει να λειτουργήσει ως ανθρώπινη κεραία για τον παλιό, αναζητώντας αποδείξεις ότι ένας τεράστιος στόλος εισβολής εξωγήινων βρίσκεται προ των πυλών. καθ' οδόν. Αλλά αυτό που ανακαλύπτουν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Όταν καταρρέει η ετοιμόρροπη κατασκευή για την κεραία, ο Allan σώζεται στο τσακ από ένα μικρό εξωγήινο κορίτσι, τη Britney, η οποία κάνει μια σχολική εργασία για την πρωτόγονη ανθρώπινη φυλή.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 17-08-2023  |  Διανομή: Neo Films

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.