The Yards

Σε Επικίνδυνη Τροχιά

Παραγωγή: 2000  |  Διάρκεια 115'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: James Gray

Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron, Ellen Burstyn, Faye Dunaway

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Ο Leo Handler έχει μόλις αποφυλακιστεί έπειτα από τέσσερα χρόνια για κλοπές αυτοκινήτων. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρίσκει να τον περιμένει ένα πάρτι, και όλοι οι φίλοι και συγγενείς του. Ανάμεσά τους ο Willie Gutierrez, η εξαδέλφη του Leo και κοπέλα του Willie, Erika. Η υγεία της μητέρας του παρουσιάζει κάποια μικρά προβλήματα, ενώ η θεία του έχει παντρευτεί έναν υψηλά ιστάμενο βιομήχανο. Ο άνθρωπος αυτός προσφέρεται να βοηθήσει τον Leo στα πρώτα του βήματα. Τον βάζει στη δουλειά του δίπλα στο πόστο του Willie. O Leo βρίσκεται μπλεγμένος στον σάπιο κόσμο του Μετρό της Νέας Υόρκης. Όταν ένα βράδυ, η ομάδα του Willie μπαίνει σε ένα αμαξοστάσιο του ηλεκτρικού για να κάνει δολιοφθορά στους συρμούς, τα πράγματα δεν πάνε όπως είχαν σχεδιαστεί και ο Leo θα βρεθεί και πάλι μπλεγμένος.

Το The Yards είναι ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ κινούμενο σε ένα διεφθαρμένο χώρο, το χώρο του Μετρό της Νέας Υόρκης. Εκεί που οι εταιρίες χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να κερδίσουν συμβάσεις με το δήμο και το δημόσιο. Πρόκειται για την δεύτερη ταινία του James Gray, με ένα εξαιρετικό cast (Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron, Ellen Burstyn, Faye Dunaway). Η ταινία διαθέτει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αργούς ρυθμούς και ένα ενδιαφέρον τέλος. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που η ταινία κουράζει και σε κάνει να ανυπομονείς για την εξέλιξη.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 06-04-2001  |  Διανομή: Σπέντζος  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.