Where The Crawdads Sing

Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες

Δραματική  |  Παραγωγή: 2022  |  Διάρκεια 125'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Olivia Newman

Πρωταγωνιστούν: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson Harris Dickinson, David Strathairn, Michael Hyatt

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η Kya (Daisy Edgar-Jones), ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε από την οικογένειά της και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την "Πιτσιρίκα του Βάλτου" στοίχειωναν το Barkley Cove, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Kya από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Kya ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία γρήγορα την θεωρεί ως κύρια ύποπτη για το θάνατό του. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται και φτάνει στο δικαστήριο, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν στο βάλτο.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 01-09-2022  |  Διανομή: Feelgood Entertainment  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.