OSS 117: Alerte Rouge En Afrique Noire

Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από Την Αφρική με Αγάπη

Κωμωδία  |  Παραγωγή: 2021  |  Διάρκεια 117'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Nicolas Bedos

Πρωταγωνιστούν: Jean Dujardin, Pierre Niney Pierre Niney, Fatou N'Diaye, Natacha Lindinger, Wladimir Yordanoff Wladimir Yordanoff

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Βρισκόμαστε στο 1981 και ο πράκτορας ΟSS 117 (Jean Dujardin) παραμένει στην ενεργό δράση. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει μια αποστολή που θα αποδειχθεί πιο δύσκολη και πιο επικίνδυνη από ποτέ. Ταξιδεύει στην "Μαύρη Ήπειρο", με σκοπό να προστατέψει τον πρόεδρο μιας Αφρικανικής χώρας από την απειλή επαναστατικών δυνάμεων. O θρυλικός πράκτορας προσπαθεί να συμβιβαστεί με τις αλλαγές στον κόσμο όπως το φεμινιστικό κίνημα, την επέλαση των υπολογιστών και τον Ψυχρό Πόλεμο. Κυρίως όμως θα πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του καλείται να συνεργαστεί με έναν άλλο πράκτορα. Μόνο που ο OSS 117 δεν μπορεί να καταλάβει αν ο πολλά υποσχόμενος πράκτορας OSS 1001 (Pierre Niney) είναι κατά βάθος ανταγωνιστής του ή ακόμα και αντικαταστάτης του.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 28-07-2022  |  Διανομή: Odeon

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.