Woman At War

Γυναίκα Σε Πόλεμο

Δραματική  |  Παραγωγή: 2018  |  Διάρκεια 101'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Benedikt Erlingsson

Πρωταγωνιστούν: Halldora Geirhardsdottir, Johann Sigurdarson, Juan Camillo Roman Estrada, Jorundur Ragnarsson, Solveig Arnarsdottir

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Στο Ρέικιαβικ του σήμερα, η 50χρονη Halla (Halldora Geirhardsdottir) ζει μια διπλή ζωή. Ο κόσμος την γνωρίζει ως μια διευθύντρια χορωδίας, όμως εκείνη είναι ταυτόχρονα μια παθιασμένη ακτιβίστρια που έχει κηρύξει, κρυφά, πόλεμο ενάντια στην τοπική βιομηχανία αλουμινίου. Ξεκινώντας από μικρούς βανδαλισμούς, η Halla καταφέρνει τελικά να προκαλέσει ένα βιομηχανικό σαμποτάζ, τόσο μεγάλο, που προκαλεί προβλήματα στα επιχειρηματικά σχέδια της Ισλανδικής κυβέρνησης. Οι αρχές προσπαθούν να την εντοπίσουν την ώρα που εκείνη σχεδιάζει την ακόμα πιο παράτολμη επόμενη ακτιβιστική της ενέργεια. Όμως ένα γράμμα που λαμβάνει απρόσμενα, ανατρέπει όλα όσα είχε προγραμματίσει. Πλέον η Halla θα πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση στη ζωή της.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 24-01-2019  |  Διανομή: Weird Wave  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.