CinemaNews.gr - All About Movies
Συνεντεύξεις
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε τι θα λέγατε πως διαφέρει αυτό το φιλμ από τα δύο προηγούμενα X-Men;

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη, Brett Ratner;

Προκειμένου να υποδυθείτε τη Mystique περάσατε ώρες στον θάλαμο του makeup. Πόσο απαιτητική ήταν αυτή η διαδικασία και κατά πόσο την συνηθίσατε;

Κατά πόσο επηρεάστηκε η καριέρα σας από τη συμμετοχή στις ταινίες XMEN, οι οποίες είναι τρομερά δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο;

Έχετε μεγαλώσει στη Νότια Καλιφόρνια. Θέλατε από μικρή να γίνετε ηθοποιός;

Απολαύσατε την εμπειρία του modeling;

Ποια είναι η σπουδαιότερη συμβουλή που σας έχουν δώσει;

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας ηθοποιοί;

Επόμενα σχέδια;
 

Rebecca Romijn

CinemaNews.gr: Σε τι θα λέγατε πως διαφέρει αυτό το φιλμ από τα δύο προηγούμενα X-Men;

Rebecca Romijn: Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πως θα φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα, δεν είχα την ευκαιρία να το δω ακόμη ολοκληρωμένο. Σίγουρα, όμως, θα είναι το πιο δραματικό μέρος της τριλογίας, αφού σε αυτό το φιλμ συμβαίνουν οι περισσότερες εξελίξεις. Προσωπικά, αγάπησα από την αρχή την ηρωίδα μου και την δική της ιστορία και ξέρω πως οι υπόλοιποι ηθοποιοί αισθάνθηκαν το ίδιο για τους χαρακτήρες τους. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό!


CinemaNews.gr: Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη, Brett Ratner;

Rebecca Romijn: Εξαιρετική! Ο Brett γνωρίζει πολύ καλά αυτού του είδους τις μεγαλειώδεις ταινίες δράσης. Ήταν μία τεράστια πρόκληση για εκείνον, αλλά τα κατάφερε περίφημα. Όλα ήταν στη θέση του όταν γυρίζαμε και χάρηκα πολύ τη συνεργασία μου μαζί του. Έχει ένα καταπληκτικό χιούμορ και είναι κυριολεκτικά ακούραστος! Του αρέσει να αστειεύεται, είναι γεμάτος ζωντάνια και ικανότητες...ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης.


CinemaNews.gr: Προκειμένου να υποδυθείτε τη Mystique περάσατε ώρες στον θάλαμο του makeup. Πόσο απαιτητική ήταν αυτή η διαδικασία και κατά πόσο την συνηθίσατε;

Rebecca Romijn: Ήταν δύσκολο. Όπως γνωρίζετε, η Mystique έχει μπλε δέρμα και είναι καλυμμένη με λέπια. Θυμάμαι, όταν διάβαζα για πρώτη φορά το σενάριο – πριν ετοιμάσουμε τους πρώτους X-Men - μου εξήγησαν πώς περίπου θα έμοιαζε η ηρωίδα μου και τότε είχα σκεφτεί, “ωραία, ίσως χρειαστεί να περάσω μία-δυο ώρες στο makeup, θα τα βγάλω πέρα”. Δεν είχα ιδέα πόσο χρονοβόρο θα ήταν, μέχρι τη στιγμή που ξεκινήσαμε. Καταλήξαμε να περνάμε επτά και οκτώ ώρες στην καρέκλα του make-up, με αποτέλεσμα να μπαίνω στο set στη μία ή τις δύο το βράδυ! Το μεγαλύτερο μέρος είναι προσθετικά υλικά: τεράστια κομμάτια σιλικόνης καλύπτουν στρατηγικά πάνω από 70% του σώματός μου και δίνουν την εντύπωση πως έχω λέπια. Στη συνέχεια έπρεπε να με ψεκάσουν με χρώμα και να συμπληρώσουν με μπλε makeup. Δεν είχε και τόση πλάκα, τελικά! Από την άλλη, η ίδια ομάδα γυναικών επιμελήθηκε το makeup μου από την πρώτη ταινία μέχρι και αυτή και έτσι γνωριζόμασταν πολύ καλά. Καταφέραμε να περάσουμε καλά και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και άξιζε, το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό.


CinemaNews.gr: Κατά πόσο επηρεάστηκε η καριέρα σας από τη συμμετοχή στις ταινίες XMEN, οι οποίες είναι τρομερά δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο;

Rebecca Romijn: Είναι πρωτόγνωρο. Οι ταινίες έχουν τόσους πολλούς θαυμαστές και τόσο φανατικούς, που δεν μπορούσα να το πιστέψω! Είναι θεότρελο και υπέροχο να γίνεσαι μέρος ενός τέτοιου σχεδίου! Από την αρχή αισθάνθηκα πως δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν, γιατί οι θεατές ανυπομονούσαν να δουν το τρίτο αυτό φιλμ, τους χαρακτήρες που αγάπησαν, αλλά και τους νέους. Ήθελαν να τους δουν στη μεγάλη οθόνη. Το κοινό αγάπησε και τις τρεις ταινίες κι αυτό είναι σπουδαίο. Προσωπικά, ήταν μία φανταστική εμπειρία.


CinemaNews.gr: Έχετε μεγαλώσει στη Νότια Καλιφόρνια. Θέλατε από μικρή να γίνετε ηθοποιός;

Rebecca Romijn: Από μικρό κορίτσι έπαιζα ρόλους, έδινα μικρές παραστάσεις, όπως εγώ τις φανταζόμουν.. Όταν πια μπήκα στο γυμνάσιο, ετοίμαζα όλες τις σχολικές παραστάσεις, κυρίως μιούζικαλ! Τραγουδούσα σε χορωδία, μεταξύ άλλων την Νεανική Χορωδία του Oakland, την οποία ίδρυσε ο Bobby McFerrin. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να το κάνω επαγγελματικά, ούτε όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο για να σπουδάσω μουσική. Ένα χρόνο μετά, τα παράτησα και ξεκίνησα το modeling. Ένας κυνηγός ταλέντων είδε φωτογραφίες μου και μία βδομάδα αργότερα ταξίδευα με το αεροπλάνο για Παρίσι. Ήταν συναρπαστικό. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για μένα.


CinemaNews.gr: Απολαύσατε την εμπειρία του modeling;

Rebecca Romijn: Το modeling ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα ποτέ πως θα έκανα. Δεν είχα καν επαφή με τις τάσεις της μόδας. Αλλά ήταν υπέροχα! Δεν είχα χρησιμοποιήσει ξανά makeup ή προϊόντα για τα μαλλιά. To makeup σίγουρα δεν ήταν κάτι που η μητέρα μου είχε φροντίσει να μάθω! Μετακόμισα στο Παρίσι και έμαθα τόσα πολλά για τη βιομηχανία της μόδας. Από μόνο του, το να ζεις στο Παρίσι ήταν μία εμπειρία ζωής. Μιλούσα ήδη Δανέζικα, λόγω της καταγωγής του πατέρα μου.. τώρα μιλάω και γαλλικά!


CinemaNews.gr: Ποια είναι η σπουδαιότερη συμβουλή που σας έχουν δώσει;

Rebecca Romijn: Την σπουδαιότερη συμβουλή μου την έχει δώσει η αδερφή μου. Μου είπε να πάρω ένα σκύλο! Τώρα έχω τέσσερα σκυλιά και η ζωή μου έχει αλλάξει. Όταν φροντίζεις ζώα γίνεσαι λιγότερο εγωιστής ως άνθρωπος. Αναγκάζεσαι να προσέξεις κάποια άλλα πλάσματα και εκείνα γίνονται οι καλύτεροι φίλοι σου, φωτίζουν τα πάντα στη ζωή σου. Σε κάνουν να βγεις από το σπίτι κάθε πρωί...πρέπει να τα βγάλεις βόλτα!


CinemaNews.gr: Ποιες είναι οι αγαπημένες σας ηθοποιοί;

Rebecca Romijn: Λατρεύω την Goldie Hawn και την Lucille Ball. Μου αρέσει πολύ η Cybill Shepherd και βρίσκω συναρπαστική τη Susan Sarandon, αλλά και τη Julie Andrews.


CinemaNews.gr: Επόμενα σχέδια;

Rebecca Romijn: Μόλις τελείωσα μία ταινία με τον Ben Affleck, λέγεται «Man About Town» και τη σκηνοθετεί ο Mike Binder. Ο Ben παίζει έναν πράκτορα στο Λος Άντζελες, ο οποίος βρίσκεται σε κρίση. Ξεκινά ένα σεμινάριο γραφής, το οποίο παραδίδει ο John Cleese. Οι σημειώσεις του φτάνουν στα χέρια ενός συγγραφέα ο οποίος θέλει να τον ξεσκεπάσει. Εγώ υποδύομαι τη σύζυγό του, η οποία τον απατά για 15 χρόνια με ένα συνεργάτη του. Προσπαθώ να πάρω πίσω τις σημειώσεις του και να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη του. Είναι ξεκαρδιστικό, αλλά και πολύ συναισθηματικό.



ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ
Μεγάλα Αφιερώματα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ