Ανακοινώθηκε το ΝΕΟ πρόγραμμα για τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Ανακοινώθηκε το ΝΕΟ πρόγραμμα για τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Θανάσης Γεντίμης  |  17.09.2020

Μετά τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν στις 18/9 οι Νύχτες Πρεμιέρας προχώρησαν σε αλλαγές, μεταφέροντας τη διοργάνωση αποκλειστικά σε θερινούς κινηματογράφους (και στο διαδίκτυο).

Έτσι, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 δόθηκε στη δημοσιότητα το ανανεωμένο πρόγραμμα με τις προβολές της 26ης διοργάνωσης αποκλειστικά σε επτά θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας.

Κατεβάστε το πρόγραμμα προβολών για τις 26ες Νύχτες Πρεμιέρας εδώ σε μορφή PDF.

Το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου, το ραντεβού δίνεται στους θερινούς κινηματογράφους Αίγλη Ζαππείου, Ανεσις, Αθηναία, Ριβιέρα, Τριανόν, Λαΐς (Ταινιοθήκη της Ελλάδος), Στέλλα αλλά και στο διαδίκτυο!

Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμά του θα περιέχει ανατρεπτικές ταινίες, πρωτότυπα διαμάντια του ανεξάρτητου σινεμά, μεγάλες πρεμιέρες του χειμώνα και φυσικά τα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2021 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.