Χοπερ/Γουελς

Hopper/Welles

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / ICONS

Σκηνοθεσία:
Orson Welles 

Χώρα:
ΗΠΑ

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
130 λεπτά

Υπόθεση:
Μια βραδιά του 1970, δυο αυθεντικοί επαναστάτες του Χόλιγουντ συναντήθηκαν με αφορμή ένα δείπνο και με απρόσμενη κατάληξη μια εκ βαθέων εξομολόγηση του πρώτου στον δεύτερο. Μπροστά από την κάμερα βρέθηκε ο Ντένις Χόπερ, φρέσκος από τον θρίαμβο του «Ξένοιαστου Καβαλλάρη». Πίσω από την κάμερα, ένας αθέατος (και μακιαβελικός) Όρσον Γουέλς τον ανακρίνει για τη ζωή και την τέχνη, σε μια προσπάθεια να του κλέψει την ψυχή. Πενήντα χρόνια αργότερα, η ανορθόδοξη αυτή συνομιλία έρχεται για πρώτη φορά στο φως, σκηνοθετημένη από τον ίδιο τον Γουέλς, και γίνεται αυτομάτως ένα από τα κορυφαία κινηματογραφικά γεγονότα του 2020. Παρουσία του παραγωγού.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: ICONS

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020 | ΑΝΕΣΙΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 19.30

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.