Φρονιμιτης

Wisdom Tooth

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Διεθνές Διαγωνιστικό

Σκηνοθεσία:
Liang Ming 

Πρωταγωνιστές:
Lyu Xingchen, Wu Xiaoliang, Wang Jiajia, Wang Weishen, Tao Hai

Χώρα:
Κίνα

Έτος Παραγωγής:
2019

Διάρκεια:
104 λεπτά

Υπόθεση:
Δύο ετεροθαλή αδέλφια που προσπαθούν να βρουν την τύχη τους σε μια παραθαλάσσια περιοχή της Βόρειας Κίνας, ένα διφορούμενο ερωτικό τρίγωνο, ένας πονόδοντος, ένα μαγνητοφωνάκι ξεχασμένο σε λάθος σημείο τη σωστή στιγμή και ένας φόνος εμπνέουνένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα που ξεπήδησαν από το κινεζικό σινεμά τα τελευταία χρόνια. Σενάριο πολλών και εκλεκτών μυστηρίων, εντυπωσιακή σκηνοθετική αντίληψη, ατμοσφαιρικό σάουντρακ και ονειρικές πινελιές μετατρέπουν μια μεταμφιεσμένη ιστορία ενηλικίωσης και σεξουαλικής αφύπνισης σε επάξιο θεματικό και στιλιστικό συγγενή του εκπληκτικού «Burning».

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Διεθνές Διαγωνιστικό

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 | ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.00

Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 | ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΛΑΪΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.45

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.