Τραγουδω Αν Τραγουδας

Canto Si Tu Cantas

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Ειδικές Προβολές - Ελληνικές Πρεμιέρες

Σκηνοθεσία:
Νίκος Κορνήλιος

Χώρα:
Ελλάδα

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
108 λεπτά

Υπόθεση:
Ο Γιάννης και ο Πάρις γιορτάζουν την Ημέρα των Νεκρών, και μέρα της επετείου τους, στο λατινοαμερικάνικο cafe-teatral τους: ένα σταυροδρόμι όπου συναντιούνται αγαπημένα πρόσωπα, μοναχικές υπάρξεις, παράξενοι ταξιδιώτες. Οι ιστορίες όλων μπλέκονται, το παρελθόν συναντά το παρόν, η μουσική και ο χορός μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και, καθώς πέφτει η νύχτα και η γιορτή κορυφώνεται μέχρι την έκσταση, το cafe γίνεται μια μικρή Κιβωτός, γεμάτη μνήμες, επιθυμίες και αποκαλύψεις. Με τη συμμετοχή 50 ηθοποιών, μουσικών και χορευτών, ο Νίκος Κορνήλιος παραδίδει την ελληνική ταινία-εκπληξη της χρονιάς: έναν διονυσιακό εορτασμό της κοινότητας και της ζωής ως ατέρμονου χορού με τη χαρά και τη λύπη. Παρουσία συντελεστών.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Ειδικές Προβολές - Ελληνικές Πρεμιέρες

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020 | ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ (ΘΕΡΙΝΗ) | 19.15

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.