Το Μεγαλο Ταξιδι Της Μερας Στη Νυχτα

Long Day's Journey Into Night

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / A Dream Within A Dream: Το Σινεμά Ονειρεύεται

Σκηνοθεσία:
Bi Gan

Πρωταγωνιστές:
Wei Tang, Jue Huang, Sylvia Chang, Hong-Chi Lee, Yongzhong Chen

Χώρα:
Κίνα, Γαλλία

Έτος Παραγωγής:
2018

Διάρκεια:
138 λεπτά

Υπόθεση:
Ένας άντρας επιστρέφει στην πόλη και μαζί στις αναμνήσεις μιας γυναίκας την οποία γνώρισε είκοσι καλοκαίρια πριν. Μια προσωπική αναζήτηση στην οποία οι μνήμες και το σινεμά συναγωνίζονται για το ποιο βρίσκεται μακρύτερα από την πραγματικότητα. Και βέβαια ένα φιλμ-ορόσημο και επίτευγμα ταυτόχρονα, που παντρεύει το νεονουάρ με το μεγαλοπρεπές σινεμά του Γουόνγκ Καρ Γουάι και το οποίο, στη μέση του, θα σας ζητήσει να φορέσετε τα 3D γυαλιά σας για να το ακολουθήσετε σε ένα πραγματικά μυσταγωγικό ταξίδι-εμπειρία. Το κινηματογραφικό κόσμημα του Μπι Γκαν προβάλλεται για πρώτη φορά στη χώρα μας έχοντας, δύο χρόνια πριν, αποπλανήσει το κοινό του Φεστιβάλ Καννών και έκτοτε τρυπώσει στις περισσότερες λίστες με τα καλύτερα φιλμ της δεκαετίας.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: A Dream Within A Dream: Το Σινεμά Ονειρεύεται

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 | ΑΡΤΕΜΙΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.15

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2020 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.