Σουρουπο

The Evening Hour

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Τα Αγαπημένα Των Φεστιβάλ / Festival Darlings

Σκηνοθεσία:
Braden King

Πρωταγωνιστές:
Philip Ettinger, Stacy Martin, Cosmo Jarvis, Lili Taylor

Χώρα:
ΗΠΑ

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
115 λεπτά

Υπόθεση:
α απομονωμένη κοινότητα στα Απαλάχια Όρη ζει την δική της ιδιόρρυθμη πραγματικότητα, μέσα από την οικονομία των ανθρακωρυχείων και των ναρκωτικών. Παγιδευμένος στο ασφυκτικό αυτό περιβάλλον, ο καλόκαρδος Κόουλ διατηρεί μια δική του, παράδοξη ηθική, πουλώντας παράνομα ουσίες για ευσεβείς σκοπούς. Μόνο που την εύθραυστη τάξη πραγμάτων θα ανατρέψει σύντομα στη ζωή του ο ερχομός ενός παραβατικού φίλου από το παρελθόν. Στιβαρή αφήγηση παλαιάς κοπής, ο Φίλιπ Έτινγκερ μαγνητικός πρωταγωνιστής και οι Λίλι Τέιλορ, Στέισι Μάρτιν και Τες Χάρπερ- τρεις ερμηνεύτριες διαφορετικών γενεών- να διαπερνούν με συναίσθημα και ταμπεραμέντο τον σκληρό αρσενικό κόσμο της ταινίας.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Τα Αγαπημένα Των Φεστιβάλ / Festival Darlings

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 | ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΛΑΪΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020 | ΤΡΙΑΝΟΝ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2020 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.