Σε Κουβαλω Παντα Μεσα Μου

I Carry You With Me

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Διεθνές Διαγωνιστικό

Σκηνοθεσία:
Heidi Ewing 

Πρωταγωνιστές:
Armando Espitia, Christian V?zquez, Michelle Rodr?guez, ?ngeles Cruz, Arcelia Ram?rez, Michelle Gonz?lez

Χώρα:
ΗΠΑ, Μεξικό

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
111 λεπτά

Υπόθεση:
Υποψήφια για Όσκαρ με το «Jesus Camp» (2006), μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου αμερικανικού ντοκιμαντέρ περνάει στη μυθοπλασία με μια επική ιστορία αγάπης. Η Χάιντι Γιούινγκ ακολουθεί έναν επίδοξο σεφ κι έναν νεαρό καθηγητή πανεπιστημίου από τη στιγμή της γνωριμίας τους, στο Μεξικό των 80s, μέχρι τη Νέα Υόρκη του σήμερα, κινηματογραφώντας τη σχέση τους σαν νυχτερινό ψίθυρο, σαν ένα γοητευτικό παραμύθι. Μέχρι τη στιγμή που η πραγματικότητα εισβάλει στην πλοκή και διαλύει τα πάντα, σε ένα απρόσμενα λυτρωτικό φινάλε. Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του Σάντανς για την queer ταινία της χρονιάς. Προλογίζει εκπρόσωπος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστείας.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Διεθνές Διαγωνιστικό

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 | ΑΘΗΝΑΙΑ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 | ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΛΑΪΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.