Ολικη Επαναφορα

Total Recall

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Carte Blanche στο Περιοδικό ΒΑΒΕΛ

Σκηνοθεσία:
Paul Verhoeven

Πρωταγωνιστές:
Arnold Schwarzenegger, Rachel Ticotin, Sharon Stone, Ronny Cox, Michael Ironside

Χώρα:
ΗΠΑ, Μεξικό

Έτος Παραγωγής:
1990

Διάρκεια:
113 λεπτά

Υπόθεση:
Αρνι και Στόουν ευθυγραμμίζονται σε τροχιά απόλυτης κινηματογραφικής καταξίωσης, στην φουτουριστική sci-fi εξτραβαγκάντζα του Βερχόφεν που εκτόξευσε τις χολιγουντιανές μετοχές όλων τους στον Αρη. Εκεί που υποτίθεται πηγαίνει ο ήρωας διακοπές εικονικής πραγματικότητας, για να βρεθεί τελικά μπλεγμένος σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό γεμάτο διαπλανητικούς μυστικούς πράκτορες, γυναίκες-δηλητήριο και προλετάριους μεταλλαγμένους, στο οποίο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Όσκαρ οπτικών εφέ και άλλες δύο υποψηφιότητες (ήχου και ηχητικών εφέ) σε ένα πρωτοκλασάτο δείγμα 90s χολιγουντιανού υπερθεάματος. Την ταινία επέλεξε και προλογίζει ο Νίκος Ξυδάκης.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Carte Blanche στο Περιοδικό ΒΑΒΕΛ

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020 | ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.45

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.