Μπιλι

Billie

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Μουσική Και Φιλμ

Σκηνοθεσία:
James Erskine

Χώρα:
Ηνωμένο Βασίλειο

Έτος Παραγωγής:
2019

Διάρκεια:
96 λεπτά

Υπόθεση:
Για την αυτοκρατορική θέση και κεφαλαιώδη σημασία της Μπίλι Χόλιντεϊ στην ιστορία της μουσικής έχουν γραφτεί πολλά. Για την ταραχώδη και τραγική ζωή της, όμως, τα ερωτηματικά παραμένουν άφθονα μέχρι σήμερα. Τις απαντήσεις επιχειρεί να δώσει τώρα ένα πολύτιμο ντοκιμαντέρ, αντλώντας από αμέτρητες ώρες ηχογραφημενων συνεντεύξων με στενούς φίλους και σπουδαίους συνεργάτες της (όπως ο Κάουντ Μπέισι και ο Τόνι Μπένετ), οι οποίες αποκαλύπτονται για πρώτη φορά, από σπάνιες εξομολογήσεις της ίδιας της Lady Day και από θεσπέσιο αρχειακό υλικό που προκαλεί ανατριχίλες, συλλαμβάνοντας κάτι από το συγκλονιστικό ερμηνευτικό της μεγαλείο.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Μουσική Και Φιλμ

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 | ΑΘΗΝΑΙΑ (ΘΕΡΙΝΗ) | 19.30

Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 | ΣΤΕΛΛΑ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.