Μεταφορα

Transfer

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Ντοκιμαντέρ / Stranger Than Fiction

Σκηνοθεσία:
Ηλίας Γιαννακάκης

Χώρα:
Ελλάδα

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
115 λεπτά

Υπόθεση:
Εν όψει της μεταφοράς της από το επιβλητικό Βαλλιάνειο κτίριο της οδού Πανεπιστημίου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, η Εθνική Βιβλιοθήκη αποκτά φωνή και αφηγείται την πολύπαθη διαδρομή της, αντανακλώντας μέσω αυτής κάθε ιστορικό ορόσημο από καταβολής του νεοελληνικού κράτους μέχρι σήμερα. Ένα ανεκτίμητο ψυχογράφημα μιας Αθήνας που συχνά θυμίζει πεδίο μάχης, ένα πολλαπλών αναγνώσεων ταξίδι στο χρόνο μέσα από τους ανεκτίμητους θησαυρούς του κορυφαίου πνευματικού φορέα της χώρας, μα προπάντων ένα επίκαιρο σχόλιο πάνω στη σημασία διαφύλαξης της μνήμης, με την υπογραφή ενός από τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες κινηματογραφιστές. Παρουσία συντελεστών.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Ντοκιμαντέρ / Stranger Than Fiction

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 | ΑΝΕΣΙΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.15

Πέμπτη 01 Οκτωβρίου 2020 | ΡΙΒΙΕΡΑ (ΘΕΡΙΝΗ) | 19.45

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.