Μαυρη Αρκουδα

Black Bear

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Τα Αγαπημένα Των Φεστιβάλ / Festival Darlings

Σκηνοθεσία:
Lawrence Michael Levine

Πρωταγωνιστές:
Aubrey Plaza, Christopher Abbott, Sarah Gadon

Χώρα:
ΗΠΑ

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
104 λεπτά

Υπόθεση:
Κινηματογραφίστρια σε δημιουργικό αδιέξοδο αναζητά σε ένα ορεινό καταφύγιο παρηγοριά απ' το ταραχώδες παρελθόν της, μόνο για να διαπιστώσει ότι το δάσος προσκαλεί με κάθε αναπάντεχο τρόπο τους εσωτερικούς της δαίμονες. Καλλιτέχνες που χρειάζονται μούσες, ηθοποιοί που χρειάζονται ρόλους, συγγραφείς που χρειάζονται ξεμπλοκάρισμα και άνθρωποι που χρειάζονται αγάπη, όλοι ξεπηδούν από ένα φιλμ- μπάμπουσκα, με σκοτεινά γαργαλιστικό περιεχόμενο και ένα ανεπανάληπτο σεναριακό twist που ανατρέπει τα πάντα στη μέση. Όμπρι Πλάζα και Κρίστοφερ Αμποτ απογειώνουν ερμηνευτικά ότι πιο meta έχει βγάλει το αμερικανικό σινεμά εδώ και χρόνια.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Τα Αγαπημένα Των Φεστιβάλ / Festival Darlings

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 | ΤΡΙΑΝΟΝ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

Κυριακή 04 Οκτωβρίου 2020 | ΑΝΕΣΙΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.45

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.