Αν Ηταν Ερωτας

If It Were Love

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Ντοκιμαντέρ / Stranger Than Fiction

Σκηνοθεσία:
Patric Chiha

Χώρα:
Γαλλία

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
82 λεπτά

Υπόθεση:
Ο Πατρίκ Σίχα κινηματογραφεί τη φημισμένη χορευτική performance «Crowd» της Ζιζέλ Βιάν σαν αναγεννησιακή νωπογραφία, που πάλλεται σε μια neon οθόνη στους ρυθμούς της τέκνο μουσικής. Μέσα στο άχρονο σκηνικό, δεκαπέντε φιγούρες παραδομένες στην έκσταση, αλλάζουν συνεχώς υπόσταση, μέχρι τη στιγμή που η φαντασία και η πραγματικότητα έρχονται σε σύγκρουση. Η ένταση κι ο ερωτισμός τρυπάνε το κορμί και περνάνε στην ατμόσφαιρα. Κι όταν τα φώτα ξανανάψουν, όλοι μετρούν όσα άφησε ο χορός μέσα τους. Βραβείο Teddy στην τελευταία Berlinale για ένα διονυσιακό ντοκιμαντέρ για τη rave, τη μέθεξη και τη μεταμορφωτική δύναμη της τέχνης.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Ντοκιμαντέρ / Stranger Than Fiction

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 | ΑΘΗΝΑΙΑ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2020 | ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΛΑΪΣ (ΘΕΡΙΝΗ) | 22.30

Trailer / Clip

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.