American Rapstar

26ες Νύχτες Πρεμιέρας / Μουσική Και Φιλμ

Σκηνοθεσία:
Justin Staple

Χώρα:
ΗΠΑ

Έτος Παραγωγής:
2020

Διάρκεια:
73 λεπτά

Υπόθεση:
Το απόλυτο ντοκιμαντέρ για το SoundCloud Rap είναι μια προκλητική ματιά στις ζωές ανήλικων εκατομμυριούχων. Παιδιά που καταφέρνουν να συνδυάσουν επιθετικό punk attitude με μια τυφλή υποταγή στο δολάριο, ψυχαναγκάζονται να μοιραστούν τη ζωή τους στα social media, ψωνίζουν τα ναρκωτικά τους απ' το φαρμακείο, λερώνουν το πρόσωπο τους με τατουάζ και βάφουν τα μαλλιά τους με όλα τα χρώματα της ίριδας. Στην άκρη του ουράνιου τόξου, όμως, υπάρχει το πορτραίτο μιας κυνικής γενιάς που, όπως ο XXXTentacion ή ο Lil Peep δεν την πειράζει να γίνει πυροτέχνημα, αρκεί στο λίγο χρόνο που της αναλογεί να λάμψει όσο πιο έντονα μπορεί.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Μουσική Και Φιλμ

Που Παίζεται


Οι παρακάτω πληροφορίες ισχύουν την ημέρα της δημοσίευσής τους (22-09-2020). Λόγω των εκτάκτων συνθηκών (COVID-19) υπό τις οποίες γίνονται οι 26ες Νύχτες Πρεμιέρας παρακαλούμε επιβεβαιώστε με τους κινηματογράφους ή/και το aiff.gr

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 | ΣΤΕΛΛΑ (ΘΕΡΙΝΗ) | 19.30

Παρασκευή 02 Οκτωβρίου 2020 | ΣΤΕΛΛΑ (ΘΕΡΙΝΗ) | 23.00

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.