Όσα πρέπει να ξέρετε για τις Κάρτες Διαρκείας και τα Εισιτήρια

Μοιράσου αυτή τη σελίδα:

Γράφει: Θανάσης Γεντίμης | 12.09.2015

Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τις 21ες Νύχτες Πρεμιέρας ξεκινά την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, διατηρώντας την παράδοση οι Κάρτες να πωλούνται πριν καν ανακοινωθεί το πρόγραμμα των προβολών. Συγκεκριμένα από τις 11:00 το πρωί και ως τις 18:00 θα λειτουργούν ταμεία στο ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, 1ος όροφος), μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές για τις Κάρτες Διαρκείας παραμένουν σταθερές ως εξής: Κάρτα 10 προβολών: 35 Ευρώ και Κάρτα 20 προβολών: 60 Ευρώ (και δυνατότητα κράτησης μίας ατομικής πρόσκλησης για την Τελετή Έναρξης). Φέτος καταργείται η Κάρτα των 25 προβολών (πέρυσι με 75 Ευρώ) και προστίθεται μια νέα κάρτα των 5 προβολών με 20 Ευρώ.

Όπως μας ενημέρωσε το Φεστιβάλ θα διατεθούν 200 κάρτες των 5 προβολών, 500 κάρτες των 10 προβολών και 250 κάρτες των 20 προβολών. Θυμίζουμε ότι για την είσοδο του κοινού στις προβολές οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας θα πρέπει να προμηθεύονται εγκαίρως μηδενικά εισιτήρια.

Όσοι προτιμήσουν τη λύση των μεμονωμένων εισιτηρίων, θα πρέπει να περιμένουν ως την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Η προπώληση θα γίνεται στα ταμεία των κινηματογράφων: Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιντεάλ, Odeon Opera 1&2, Δαναός 1&2. Ειδικά για τα εισιτήρια του Δαναού θα υπάρχει δυνατότητα έκδοσής τους και στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, 1ος όροφος). Για τα μεμονωμένα εισιτήρια οι τιμές έχουν ως εξής: Πρωινές προβολές: 4 Ευρώ, Απογευματινές προβολές (πριν τις 19:55): 5 Ευρώ και βραδινές προβολές (μετά τις 20.00): 6 Ευρώ.

Για ακόμα μία χρονιά οι Νύχτες Πρεμιέρας στηρίζουν τους ανέργους και προσφέρουν συνολικά 2.000 προσκλήσεις σε κατόχους κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ. Κάθε κάτοχος κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ θα έχει το δικαίωμα να παραλάβει μέχρι τέσσερις (4) δωρεάν προσκλήσεις για το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ, με την επίδειξη ισχύουσας κάρτας και αστυνομικής ταυτότητας. Σημειώνουμε ότι για την αξιοποίηση των προσκλήσεων θα πρέπει να εκδίδεται μηδενικό εισιτήριο με βάση τη διαθεσιμότητα θέσεων.

Η παραλαβή των προσκλήσεων για κατόχων κάρτας ανεργίας θα γίνει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" (Ακαδημίας 50, Αθήνα - Μετρό Πανεπιστήμιο), από τις 11.00 έως τις 18.00. Προσκλήσεις θα δοθούν μόνο τη συγκεκριμένη αυτή ημέρα και απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η επίδειξη ισχύουσας κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας.