Η Εκρηξη
A Blast

Μοιράσου αυτή τη σελίδα:

20ες Νύχτες Πρεμιέρας / Πρεμιέρες

Σκηνοθεσία:
Σύλλας Τζουμέρκας

Χώρα:
Ελλάδα / Γερμανία / Ολλανδία

Διάρκεια:
83 λεπτά

Υπόθεση:
Η Μαρία τρέχει στην Εθνική Οδό. Πίσω της, φωτιά και μια τσάντα γεμάτη λεφτά. Μόλις μια μέρα πριν, ήταν μια στοργική μητέρα, ερωτευμένη σύζυγος, υπεύθυνη κόρη. Σήμερα, η έκρηξή της είναι εκκωφαντική. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Σύλλα Τζουμέρκα μετά τη συγκλονιστική «Χώρα Προέλευσης» είναι όπως ακριβώς τη θέλαμε: ειλικρινής, βίαιη, συχνά κωμική, αλλά πάνω απ' όλα επίκαιρη. Πρωταγωνιστούν οι Αγγελική Παπούλια, Βασίλης Δογάνης, Μαρία Φιλίνη και Θέμις Μπαζάκα.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Πρεμιέρες

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 | ΔΑΝΑΟΣ 1 | 20.00

29.09.2014 | Είδαμε: Il Capitale Umano, του Paolo Virzi

29.09.2014 | Είδαμε: Starred Up, του David Mackenzie

28.09.2014 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις 20ες Νύχτες Πρεμιέρας

26.09.2014 | Είδαμε: '71, του του Yann Demange

25.09.2014 | Είδαμε: Palo Alto, της Gia Coppola

24.09.2014 | Είδαμε: Whiplash, του Damien Chazelle

24.09.2014 | Είδαμε: The Heart Machine, του Zachary Wigon

23.09.2014 | Είδαμε: 10.000 Km, του Carlos Marques-Marcet

Όλο το Newsfeed εδώ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Μαριάννα Ράντου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Ιωάννα Αγγελίδου, Βάλυ Μουκανάκη, Αλεξία Μεράκου και ο Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2014 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.