Twister
Ανεμοστροβιλος

Μοιράσου αυτή τη σελίδα:

20ες Νύχτες Πρεμιέρας / Αφιέρωμα Post Blue Velvet Days

Σκηνοθεσία:
Μάικλ Αλμερέιντα

Χώρα:
ΗΠΑ

Διάρκεια:
93 λεπτά

Υπόθεση:
Μια εκκεντρική οικογένεια βρίσκεται παγιδευμένη στη φάρμα της στο Κάνσας λόγω ενός επερχόμενου τυφώνα. Ο πάτερ-φαμίλιας (εκατομμυριούχος από μια αυτοκρατορία σόδας και μίνι γκολφ) είναι ο Χάρι Ντιν Στάντον, γιος του ο Κρίσπιν Γκλόβερ, ενώ ο Γουίλιαμ Μπάροουζ κάνει το πιο γλυκό cameo, σε μια φρενήρη, εξωφρενική οικογενειακή κωμωδία από τον δημιουργό του «Νάντια, ο Θηλυκός Βρικόλακας».

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Αφιέρωμα Post Blue Velvet Days

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 | ΔΑΝΑΟΣ 2 | 22.00

29.09.2014 | Είδαμε: Il Capitale Umano, του Paolo Virzi

29.09.2014 | Είδαμε: Starred Up, του David Mackenzie

28.09.2014 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις 20ες Νύχτες Πρεμιέρας

26.09.2014 | Είδαμε: '71, του του Yann Demange

25.09.2014 | Είδαμε: Palo Alto, της Gia Coppola

24.09.2014 | Είδαμε: Whiplash, του Damien Chazelle

24.09.2014 | Είδαμε: The Heart Machine, του Zachary Wigon

23.09.2014 | Είδαμε: 10.000 Km, του Carlos Marques-Marcet

Όλο το Newsfeed εδώ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Μαριάννα Ράντου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Ιωάννα Αγγελίδου, Βάλυ Μουκανάκη, Αλεξία Μεράκου και ο Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2014 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.