The Rapture
Εκσταση

Μοιράσου αυτή τη σελίδα:

20ες Νύχτες Πρεμιέρας / Αφιέρωμα Post Blue Velvet Days

Σκηνοθεσία:
Μάικλ Τόλκιν

Χώρα:
ΗΠΑ

Διάρκεια:
100 λεπτά

Υπόθεση:
Μία μοναχική, αμοραλιστική swinger τηλεφωνήτρια βλέπει ένα όραμα και βρίσκει το Θεό, μόνο και μόνο για να δει τη νέα της πίστη να δοκιμάζεται ξανά και ξανά, πέρα από κάθε αρρωστημένη φαντασία. Ο σεναριογράφος του «Παίκτη» του Ρόμπερτ Ολτμαν σκηνοθετεί ένα υβρίδιο ερωτικού θρίλερ και θρησκευτικής αλληγορίας, με μια καθηλωτική Μίμι Ρότζερς και τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι στα νιάτα του.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Αφιέρωμα Post Blue Velvet Days

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 | ΔΑΝΑΟΣ 1 | 22.30

29.09.2014 | Είδαμε: Il Capitale Umano, του Paolo Virzi

29.09.2014 | Είδαμε: Starred Up, του David Mackenzie

28.09.2014 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις 20ες Νύχτες Πρεμιέρας

26.09.2014 | Είδαμε: '71, του του Yann Demange

25.09.2014 | Είδαμε: Palo Alto, της Gia Coppola

24.09.2014 | Είδαμε: Whiplash, του Damien Chazelle

24.09.2014 | Είδαμε: The Heart Machine, του Zachary Wigon

23.09.2014 | Είδαμε: 10.000 Km, του Carlos Marques-Marcet

Όλο το Newsfeed εδώ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Μαριάννα Ράντου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Ιωάννα Αγγελίδου, Βάλυ Μουκανάκη, Αλεξία Μεράκου και ο Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2014 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.