Electra

Μοιράσου αυτή τη σελίδα:

20ες Νύχτες Πρεμιέρας / Work In Progress

Σκηνοθεσία:
Πέτρος Σεβαστίκογλου

Χώρα:
Ελλάδα

Διάρκεια:
90 λεπτά

Υπόθεση:
Η Electra είναι μια νεαρή κοπέλα που νιώθει ξένη στη χώρα της, όπως και στις άλλες χώρες. Ο Πέτρος Σεβαστίκογλου σκηνοθετεί ένα παζλ που συνθέτει την ταυτότητά της, ακολουθώντας όχι χρονολογική πορεία αλλά τις συναισθηματικές της συνδέσεις στον απόηχο από τον αρχαίο ελληνικό μύθο. Το παρελθόν ανασυγκροτείται, το παρόν παίρνει μορφή, το μέλλον «διαγράφεται»: το ταξίδι της Electra ταυτίζεται με την ίδια της τη χώρα. Πρωταγωνιστούν οι Σοφία Κόκκαλη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κρις Ρατζάνοφ και Μοντού Ντιάιε.

+ Όλες οι Προβολές του Τμήματος: Work In Progress

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 | ODEON ΟΠΕΡΑ 1 | 20.15

29.09.2014 | Είδαμε: Il Capitale Umano, του Paolo Virzi

29.09.2014 | Είδαμε: Starred Up, του David Mackenzie

28.09.2014 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις 20ες Νύχτες Πρεμιέρας

26.09.2014 | Είδαμε: '71, του του Yann Demange

25.09.2014 | Είδαμε: Palo Alto, της Gia Coppola

24.09.2014 | Είδαμε: Whiplash, του Damien Chazelle

24.09.2014 | Είδαμε: The Heart Machine, του Zachary Wigon

23.09.2014 | Είδαμε: 10.000 Km, του Carlos Marques-Marcet

Όλο το Newsfeed εδώ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Μαριάννα Ράντου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Ιωάννα Αγγελίδου, Βάλυ Μουκανάκη, Αλεξία Μεράκου και ο Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2014 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.