Βρείτε το φθηνότερο parking γύρω από τις αίθουσες στις Νύχτες Πρεμιέρας


 


    

Γράφει: Θανάσης Γεντίμης | 19.09.2013

Η ημέρα ενός τυπικού φεστιβαλικού θεατή στις Νύχτες Πρεμιέρας περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 ταινίες, πολλές φορές σε διαφορετικές αίθουσες της πόλης. Ιδίως όταν τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, το αυτοκίνητο είναι μόνη λύση για να φτάσεις στην αίθουσα εγκαίρως. Όμως σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται με το parking;

Το CinemaNews.gr σε συνεργασία με το ParkAround.com σας παρουσιάζουν τον ευκολότερο (και οικονομικότερο τρόπο) για να εξασφαλίσετε θέση στάθμευσης γύρω από τις αίθουσες του φεστιβάλ.

Το ParkAround είναι μια εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για κινητά όσο και μέσω browser, που προσφέρει σε κάθε οδηγό άμεση και γρήγορη πληροφόρηση του κόστους των ιδιωτικών σταθμών parking στην περιοχή του προορισμού του. Παράλληλα για αρκετούς σταθμούς parking προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν ως το 60% και δεν θα αφήσουν κανένα οδηγό ασυγκίνητο.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ημέρα, ώρα και διάρκεια στάθμευσης και να δείτε τα parking που εξυπηρετούν και το προβλεπόμενο κόστος. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το γεγονός ότι η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη και τα ωράρια λειτουργίας των parking, για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η κράτηση της θέσης είναι πανεύκολη και δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα ή άλλη δέσμευση. Αρκεί ο αριθμός της πινακίδας του αυτοκινήτου και μια διεύθυνση e-mail.

Δείτε λοιπόν τώρα τα parking γύρω από τις αίθουσες του φεστιβάλ και κάντε την κράτησή σας, για να κερδίσετε χρόνο αλλά και χρήμα:

Δαναός 1 & 2

Odeon Όπερα 1 & 2

Ιντεάλ

Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Μην ξεχνάτε ότι αντίστοιχα link θα βρείτε στις σελίδες του αφιερώματος στις Νύχτες Πρεμιέρας, δίπλα στο όνομα κάθε αίθουσας.

Το ParkAround επιλέχθηκε το Μάρτιο του 2013 στις 10 καλύτερες startups ανάμεσα από 400 συμμετοχές από το ολλανδικό RockStart Accelerator σκοπός του οποίου είναι να προετοιμάσει τις startups για την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή αγορά. Στο επόμενο διάστημα το ParkAround θα είναι διαθέσιμο και στο Λονδίνο, στο πρώτο βήμα της εξάπλωσής του εκτός Ελλάδος.

30.09.2013 | Είδαμε: The Congress, του Ari Folman

30.09.2013 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις Νύχτες Πρεμιέρας

27.09.2013 | Ρεπορτάζ: Απονομή βραβείου στον Ari Folman για το σύνολο της προσφοράς του

25.09.2013 | Είδαμε: La Grande Belezza, του Paolo Sorrentino

24.09.2013 | Είδαμε: Short Term 12, του Destin Cretton

20.09.2013 | Είδαμε: Frances Ha, του Noah Baumbach

19.09.2013 | Βρείτε το φθηνότερο parking γύρω από τις αίθουσες στις Νύχτες Πρεμιέρας

14.09.2013 | Στην Αθήνα ο Jeremy Irons για την πρεμιέρα του «Night Train to Lisbon»

Διαβάστε 10 Ρεπορτάζ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Μαριάννα Ράντου, Πέτρος Καλογεράς, Ιωάννα Αγγελίδου, Γιάννης Βασιλείου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Βάλυ Μουκανάκη και Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.