Το Φορεμα


 


    
 

Πρωτότυπος Τίτλος:
The Dress

Τμήμα του Φεστιβάλ:
Αφιέρωμα Αλεξ Φον Βαρμερνταμ

Σκηνοθεσία: Αλεξ φαν Βάρμερνταμ
Χώρα: Ολλανδία
Διάρκεια: 103 λεπτά

Υπόθεση:
Είναι το φόρεμα της καταστροφής. Ενας άνδρας απολύεται γιατί διαφωνεί με το σχέδιό του, η γυναίκα που το αγοράζει πεθαίνει και το κορίτσι που το φοράει γίνεται στόχος ενός μανιακού ελεγκτή εισιτηρίων. Τολμηρό, ερωτικό και πάντα ξεκαρδιστικό, το "Φόρεμα" ακολουθεί την απεγνωσμένη αναζήτηση των ιδιοκτητών του για αγάπη.

Όλες οι Προβολές του Τμήματος:
Αφιέρωμα Αλεξ Φον Βαρμερνταμ

Πότε & Που Παίζεται

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 | ΔΑΝΑΟΣ 1 | 20.00

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 | ODEON ΟΠΕΡΑ 2 | 17.00

Trailer / Clip

30.09.2013 | Είδαμε: The Congress, του Ari Folman

30.09.2013 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις Νύχτες Πρεμιέρας

27.09.2013 | Ρεπορτάζ: Απονομή βραβείου στον Ari Folman για το σύνολο της προσφοράς του

25.09.2013 | Είδαμε: La Grande Belezza, του Paolo Sorrentino

24.09.2013 | Είδαμε: Short Term 12, του Destin Cretton

20.09.2013 | Είδαμε: Frances Ha, του Noah Baumbach

19.09.2013 | Βρείτε το φθηνότερο parking γύρω από τις αίθουσες στις Νύχτες Πρεμιέρας

14.09.2013 | Στην Αθήνα ο Jeremy Irons για την πρεμιέρα του «Night Train to Lisbon»

Διαβάστε 10 Ρεπορτάζ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Μαριάννα Ράντου, Πέτρος Καλογεράς, Ιωάννα Αγγελίδου, Γιάννης Βασιλείου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Βάλυ Μουκανάκη και Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.