Το Τσιρκο


 


    
 

Πρωτότυπος Τίτλος:
The Circus

Τμήμα του Φεστιβάλ:
Ειδικές Προβολές

Σκηνοθεσία: Τσάρλι Τσάπλιν
Χώρα: ΗΠΑ
Διάρκεια: 70 λεπτά

Υπόθεση:
Το βραβευμένο με τιμητικό Οσκαρ "Τσίρκο", που εισχωρεί στον μικρόκοσμο του τίτλου, παραμένει μια από τις καλύτερες, αν και λιγότερο προβεβλημένες ταινίες της κωμικής ιδιοφυΐας του Τσάπλιν. Οι His Majesty the King of Spain πλαισιώνουν την προβολή με τις ιδιαίτερες μελωδίες τους.

Όλες οι Προβολές του Τμήματος:
Ειδικές Προβολές

Πότε & Που Παίζεται

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 | ΙΝΤΕΑΛ | 17.45

30.09.2013 | Είδαμε: The Congress, του Ari Folman

30.09.2013 | Ρεπορτάζ: Τελετή Λήξης και Απονομή των Βραβείων για τις Νύχτες Πρεμιέρας

27.09.2013 | Ρεπορτάζ: Απονομή βραβείου στον Ari Folman για το σύνολο της προσφοράς του

25.09.2013 | Είδαμε: La Grande Belezza, του Paolo Sorrentino

24.09.2013 | Είδαμε: Short Term 12, του Destin Cretton

20.09.2013 | Είδαμε: Frances Ha, του Noah Baumbach

19.09.2013 | Βρείτε το φθηνότερο parking γύρω από τις αίθουσες στις Νύχτες Πρεμιέρας

14.09.2013 | Στην Αθήνα ο Jeremy Irons για την πρεμιέρα του «Night Train to Lisbon»

Διαβάστε 10 Ρεπορτάζ


Για το αφιέρωμα του CinemaNews.gr στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας γράφουν οι Μαριάννα Ράντου, Πέτρος Καλογεράς, Ιωάννα Αγγελίδου, Γιάννης Βασιλείου, Μαριτίνα Παπαμήτρου, Βάλυ Μουκανάκη και Θανάσης Γεντίμης.


© 2000-2012 | Θανάσης Γεντίμης | Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.