Des Vrais Mensonges

Γλυκό Ψέμα

Ρομαντική  |  Παραγωγή: 2010  |  Διάρκεια 105'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Pierre Salvadori

Πρωταγωνιστούν: Audrey Tautou, Nathalie Baye, Sami Bouajila, Stephanie Lagarde, Judith Chemla

Κείμενο: Θανάσης Γεντίμης

Η 30χρονη Emilie Dandrieux (Audrey Tautou) διευθύνει ένα κομμωτήριο και -όπως κάθε κομμώτρια που σέβεται τον εαυτό της- προσφέρει ευχαρίστως καλοπροαίρετες συμβουλές σε πελάτες και φίλους. Δυστυχώς, το μόνο πρόσωπο που δεν μπορεί να βοηθήσει είναι η μητέρα της Maddy (Nathalie Baye), που έχει χάσει την επιθυμία για ζωή από τότε που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της. Την ίδια στιγμή ο Jean (Sami Bouajila), ένας νεαρός που δουλεύει για την Emilie, είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της. Όμως η υπερβολική συστολή του δεν τον αφήνει να δείξει τα αισθήματά του για καιρό, ως τη στιγμή που της γράφει ένα παθιασμένο ανώνυμο γράμμα. Η Emilie αδιαφορεί για την ουσία ανήσυχη για την κατάσταση της μητέρας της, αποφασίζει ν' αλλάξει το όνομα του αποδέκτη και να προωθήσει το ίδιο γράμμα στη μητέρα της.

Ο Pierre Salvadori μετά το «Hors de Prix» του 2006 ξανασυναντά την Audrey Tautou για μια ακόμα πρωτότυπη ρομαντική κομεντί αυτή τη φορά μαζί με μια μεγάλη κυρία του Γαλλικού σινεμά, τη Nathalie Baye.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 23-06-2011  |  Διανομή: Nutopia  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.