How To Lose A Guy In 10 Days

Πώς Να Χωρίσετε Σε 10 Μέρες

Παραγωγή: 2003  |  Διάρκεια 110'

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Donald Petrie

Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Adam Goldberg, Thomas Lennon, Michael Michele

Κριτική: Θανάσης Γεντίμης

Η Andie Anderson είναι συντάκτρια στο γυναικείο περιοδικό Composure. Γράφει για τη στήλη "How-To" δίνοντας συμβουλές κάθε είδους στις νεαρές αναγνώστριες. Κάποια στιγμή αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο διαφορετικό από τα άλλα. Πρέπει να γράψει ένα κείμενο που θα περιγράφει από πρώτο χέρι, εκείνα τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και διώχνουν έναν άντρα από κοντά τους. Για το σκοπό του ρεπορτάζ θα πρέπει να εντοπίσει έναν άντρα, να τον κάνει να την ερωτευτεί και μετά να την χωρίσει. Όλα αυτά θα πρέπει να συμβούν μέσα σε δέκα μέρες. Βάζει λοιπόν στο στόχαστρο τον Benjamin Barry, ο οποίος κατά διαβολική σύμπτωση έχει βάλει ένα στοίχημα με το αφεντικό του. Ότι δηλαδή μπορεί να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα να τον ερωτευτεί μέσα σε δέκα ημέρες. Το αποτέλεσμα της συνάντησής τους θα είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να τον κάνει να χωρίσουν και εκείνος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την κρατήσει κοντά του.

Το "How To Lose A Guy In Ten Days" ανήκει στην κατηγορία των ρομαντικών κομεντί. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ταινίες αυτές απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο νεανικό κοινό χωρίς πολλές απαιτήσεις και συνήθως χαρακτηρίζονται από αρκετή προβλεψιμότητα: δύο νέοι δεν τολμούν να παραδεχτούν ότι είναι ερωτευμένοι. Από εκεί και πέρα αλλάζει απλά το περιτύλιγμα της ιστορίας. Συμπαθητική είναι η χημεία του πρωταγωνιστικού διδύμου Kate Hudson και Matthew McConaughey" όσο βέβαια είναι μαζί και δεν χωρίζουν.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: 09-05-2003  |  Διανομή: UIP  |  Επίσημο Site

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:

Σας Προτείνουμε Ακόμη

Το Πρόγραμμα των Προβολών

Αναζήτηση με τον Πρωτότυπο Τίτλο

Αναζήτηση με τον Ελληνικό Τίτλο

Αναζήτηση με την Περιοχή

Αναζήτηση με τον Κινηματογράφο


© 2000-2024 | Θανάσης Γεντίμης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CinemaNews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή ή αποθήκευση με κάθε τρόπο και μέσον των περιεχομένων του CinemaNews.gr χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του.